- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
ninjacat #6625 üzenetére
Megint helyben vagyunk. Nekem kell elhúznom és elszégyenlnem magam mert zéró informáltságról tettél n+1 alkalommal is tanubizonyságot. Vicces dolog, hogy egyfolytában engem savazol, pedig a munkámat megszemélyesítő szónak sem vagy tisztában a jelentésével. Először is nem vagyok közgazdász.
Tudod mit csinál egy bróker? Szigorú iskola, képzés, meg vizsga kell ahhoz hogy betölthess egy ilyen pozit, mert igen komolyan veszik ezt itt Kanadában. Nem OKJ-s tanfolyam kell hozzá, mint Magyarországon, magánszemélyként nem léphetsz a tőzsdére. Komoly felelősséged és a karriered múlik azon ha brickeled a berfektetőd pénzét. Főleg ha egy olyant építesz be aki nem a sarki kisnyugdíjas, utána az összes ember lapátra tesz. Itt nem lehet egy vállvonással elintézni azt, ha elúsztatod a pénzt, meg nem elég egy "nem jött be" duma....Az már önmagában is vicces, amilyen lekezelően és alulinformáltan válaszolgatsz nekem. Elárulom, neked, most kb. harmadszorra, hogy NEM SWAP ÜGYLETEKET kezelek, NEM DEVIZÁKKAL TRADELEK hanem befektetéseket, értékpapírokat kezelek. Valódi, igazi befektetéseket: állampapírokat meg részvényeket. Milyen nyelven írjam le neked, hogy nem azt csinálom, amit hiszed hogy csinálok.
Tudod mi a különbség? Idenyomnak a kezembe pld. 500 ezer kanadai dollárt és megmondják mennyit akarnak látni mennyi idő alatt. Kiválasztjuk a portfóliót ami még nem túl rizikós és befektetünk abba a piacba, Indiába, Kínába, Oroszországba, valami olyan növekvő-fejlődő országba, ami gazdaságilag nem stagnál ás van benne potenciál. Nem bitcoint szoktam adni-venni, a jövedelmem nem ebből származik hanem van egy fix díjam és van egy jutalékom. Sose adtam el bitcoint és nem is vettem. Nem szoktam olyan bulikban részt venni, ahol egyik napról a másikra teljesen tönkre lehet menni, mert nekem nem shortból áll az élet. Ha meg kell hallgatnom az ügyfélnek a történetét, hogy mit csinált az unokája az iskolában akkor meghallgatom, még akkor is ha másfél órán át teszi. És nem tudom félbeszakítani, mert 10 perc alatt 300 dodót esett a bitcoin és fel kell álljak updatelni a pozikat.
Magyarázzam el részletesebben hogy mivel foglalkozok? Még egyszer leírom: nem kereskedem semmilyen devizával, ahogyan a szomáliai űriparba sem szoktam befektetni.
ZollR lehet hogy néha pongyolán fogalmaz, valószínűleg nem "teljesen szakmabeli" de elárulom, hogy a hosszászólásai alapján tízezerszer jobban átlátja, hogy működnek a pénzpiacok, mint te. Picit nem érzed furának, hogy 2 gazdasági embert oktatsz ki a gazdaságról?! Tedd meg kérlek azt a szívességet nekem, hogy ezen túl nem olvasod el és nem vállaszolsz a hozzászólásaimra. Köszönöm a kedvességedet és a megértésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest