Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
egyszerű és érthető. lehet itt ponzizni meg közgázos szaknyelvvel villogni, de minek?

éppen tegnap beszélgettem egy programozásban erősen jártas emberrel, aki eddig nem érdeklődött a btc iránt. aztán mutogattam neki a vikit, mert én ugyan nem értek a programozáshoz, de itt olyan programsorokat láttam (pushpool megoldás Jeff Garzi-tól (http://yyz.us/bitcoin/poold.py)) amit érteni vélek. a lényeg, hogy a srác nagyon belelkesült mert szép tiszta a kód, ma meg már azt irta h kb zseni volt aki ezt kitalálta.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Napelem
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest