- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Látom, követem azt is.Már ha a cryptotrade topikra gondolsz.
Nekem inkább vicces.
Attól hogy neked meg nem, még objektívan be kéne tartanod a szabályokat,amelyek betartásáért vagy itt moderátor...
Nem pedig érzelem vezérelve, személyeskedni egy olyan hszre, ami azon túl hogy szerintem is túlságosan borúlátó, pesszimista, de nem sért szabályt.
Sehol sincs benne hogy valaki nem parázhat, vagy a maga módján túlózhat akár folyamatosan, és egyet kell értenie itt velünk, akik hiszünk a kriptoban. Én legalábbis hiszek.
Gondolok amit gondolok, de nem hülyézek le itt burkoltan senkit, főleg nem egy olyan titulus birtokában,ami irányadó lehet a fórumtagoknak a jövőben!Jó éjt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Path of Exile (ARPG)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Háztartási gépek
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged