- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
Penge_4 #1754 üzenetére
Penge: Ubuntut használók ebből indultam ki
ezek szerint akkor más disztrot kell felpakolnom. Anno a red hat meg mást is probáltam de vagy nem mentek fel vagy szarok voltak.
-mivel nincs semmilyen gazdasági teljesítmény a BTC mögött de az összes cryptopénz mögött ezért ez egyfajta varázspénz aminek nincs nyoma de használható pénzek mozgatására. Vagyis cryptopénzben tartani a vagyonodat - az a-ból b-be való eljutatáson túl olyan mint átlátszó zacskóban kilógatni az erkélyre. A szél, a szomszéd, a szarka, stb. előbb vagy utóbb elviszi, vagy a nap miatt eliminál
Állami szinten csak akkor lehet beszállni és akkor szabad ha sajátot csinál. A forinthoz való hozzárendelés pedig nem marhaság mert kb. úgy foghatod fel, mint egyfajta részvény vagy kincstárjegy. Nem kell 1=1 es arány bármi lehet, a lényeg az, hogy az állam így szerez pénzt a saját gazdaságának felfuttatásához , plusz ha hozzárendelnek egyfajta adókedvezményt akkor az összes offshore lovag ebben fogja mozgatni a pénzét. És meg van az előnye , hogy egy állam képeséégeivel és tőke erejével áll mögötte, garantál. A költségvetés és az egyéb politikát nem bántja mert oylan mint egy zárt osztály , kötött , limitált több nem csak kevesebb lehet, zárt körben mozog , de a világ bármely pontján a magyar állam garantálja az érte kapható pénzt.
Egyfajta bankok feletti saját rendszer. Ez nem új dolog az arab államokban kb. 700 -1000 éve van ilyen nem látható, banki , törvényes rendszert mellöző saját államok feletti pénzügyi rendszer.
Ha Bagdadban elmész egy ilyen családi alapon működő "pénzválóhoz" és oda adsz neki 1000 dolcsinak megfelelő pénzt ő ad neked egy cetlit amin rajta van hogy ki, mennyit, mikor és kinek. Ezt elküldöd A New Yorkban élő testvérednek aki elmegy a család ottani tagjához odaadja neki a cetlit és megkapja a pénzt.
Kap az átutalásból stb. bank állam, bárki : nem.
A cryptopénzt így tudná nagyhatalommá tenni a Magyar államot és minket , amit te mondasz az azért nem működik mert rizikós és értelmetlen.Ignorant: értem amit mondasz de a törvények alapjában véve nem fognak senkit megvédeni, csak az erkölcs és a törvényes "működést" adó szervezetek biztosítja azt a visszatartó erőt ami miatt nem teszel meg valamit. Az internet és az általa biztosított védő "réteg" - távolság , alapjában változtatja meg az embereket. Erre én akkor jöttem rá amikor néhány fórumos talira elmenetem. Aki a fórumon nagy szájú volt azok 75% az életben nyuszi és pepitában és máshogy is mások voltak az emberek.
Nem működik minden jól és 100%-osan , és vannak akik kár vallottai a rendszernek de nincs anarchia és nem ölik egymást halomra az emberek ez egy BTC világban nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest