Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz Penge_4 #1754 üzenetére

Penge: Ubuntut használók ebből indultam ki :D ezek szerint akkor más disztrot kell felpakolnom. Anno a red hat meg mást is probáltam de vagy nem mentek fel vagy szarok voltak.

-mivel nincs semmilyen gazdasági teljesítmény a BTC mögött de az összes cryptopénz mögött ezért ez egyfajta varázspénz aminek nincs nyoma de használható pénzek mozgatására. Vagyis cryptopénzben tartani a vagyonodat - az a-ból b-be való eljutatáson túl olyan mint átlátszó zacskóban kilógatni az erkélyre. A szél, a szomszéd, a szarka, stb. előbb vagy utóbb elviszi, vagy a nap miatt eliminál :)

Állami szinten csak akkor lehet beszállni és akkor szabad ha sajátot csinál. A forinthoz való hozzárendelés pedig nem marhaság mert kb. úgy foghatod fel, mint egyfajta részvény vagy kincstárjegy. Nem kell 1=1 es arány bármi lehet, a lényeg az, hogy az állam így szerez pénzt a saját gazdaságának felfuttatásához , plusz ha hozzárendelnek egyfajta adókedvezményt akkor az összes offshore lovag ebben fogja mozgatni a pénzét. És meg van az előnye , hogy egy állam képeséégeivel és tőke erejével áll mögötte, garantál. A költségvetés és az egyéb politikát nem bántja mert oylan mint egy zárt osztály , kötött , limitált több nem csak kevesebb lehet, zárt körben mozog , de a világ bármely pontján a magyar állam garantálja az érte kapható pénzt.
    Egyfajta bankok feletti saját rendszer. Ez nem új dolog az arab államokban kb. 700 -1000 éve van ilyen nem látható, banki , törvényes rendszert mellöző saját államok feletti pénzügyi rendszer.
    Ha Bagdadban elmész egy ilyen családi alapon működő "pénzválóhoz" és oda adsz neki 1000 dolcsinak megfelelő pénzt ő ad neked egy cetlit amin rajta van hogy ki, mennyit, mikor és kinek. Ezt elküldöd A New Yorkban élő testvérednek aki elmegy a család ottani tagjához odaadja neki a cetlit és megkapja a pénzt.
    Kap az átutalásból stb. bank állam, bárki : nem.
    A cryptopénzt így tudná nagyhatalommá tenni a Magyar államot és minket , amit te mondasz az azért nem működik mert rizikós és értelmetlen.

Ignorant: értem amit mondasz de a törvények alapjában véve nem fognak senkit megvédeni, csak az erkölcs és a törvényes "működést" adó szervezetek biztosítja azt a visszatartó erőt ami miatt nem teszel meg valamit. Az internet és az általa biztosított védő "réteg" - távolság , alapjában változtatja meg az embereket. Erre én akkor jöttem rá amikor néhány fórumos talira elmenetem. Aki a fórumon nagy szájú volt azok 75% az életben nyuszi és pepitában és máshogy is mások voltak az emberek.
    Nem működik minden jól és 100%-osan , és vannak akik kár vallottai a rendszernek de nincs anarchia és nem ölik egymást halomra az emberek ez egy BTC világban nem igaz. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés