Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Az a baj csak játszottál a gondolattal, velem együtt
A nagyobb baj, hogy közben minden más baromságba beszálltam, és kicsit meg is csömörlöttem a "befektetésektől", ezért se foglalkoztam annyit a bitcoinnal.
Nagyon oda kell figyelni, igaz most se pénzem, se befektetési lehetőségem, de ki tudja mit hoz a jövő.
Az biztos, hogy ilyen lehetőség lehet nem sokszor lesz az életemben már. (35 vagyok, remélem sokáig élek amúgy)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest