- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
btomi9 #15109 üzenetére
a 3 barát ajánlása csak és kizárólag a kripto-s linken keresztül működik (átbaszarintós mert van "sima" refer-es linkjük, ami kicsit bukta mert én emghívtam 3 ismerősöm akiket a revolut érdekel, de a kripto része nem.....és "átpakolni" a simáról a kriptora a meghívottakat nem engedte az ügyfélszolgálat....
A kártya alapesetben akkor ahsznos, ha külföldön akarsz felvenni kpt, meg max a sepa utalások díjainak emgspórolására. Másra nem igazán.
Mivel nincs HUF topup EUR számlára HUF kártyáról, csak euro, ezért kapsból banki deviza vételin fogják a számlád beterhelni - ez kb 12-13 fttal rosszabb árfolyamot jelent, mintha tudnál HUF ban chargeolni a kártyádra. Én pl ezen buktam idestova pár tízezret egy külföldi revolut userhez képest. Jó, a sepat megspóroltam, de akkoris kicseszés valamilyen szinten....
2016-ban indult, akkor sokkal jobb feltételei voltak: a kp felvétel ingyenessége 500 euro volt, most magyaroknak márcsak 200....utána 2% díj. A topupot is megvágták 250 eur / alkalom / kártyára, így lehet naponta töltögetni (nem értem miért, ha verifiolt kártyád van) Nem egy egetverő összeg, de akkor is kezd "olvadni" a komparatív előny...egy fix, vaskosabb nyaralásnál a hotelt nem ezzel a kártyával fogod fizetni az tuti....mert nem tudod
régebben választani lehetett hogy MC vagy Visa kártyát adnak-e, most már ezt is önkényesen döntik el. Én pl Visa t raktam a topup mögé, rögtön Visa revolut kártyát ajánlott fel.
Átkötni a kártyát később másik accountra nem lehet....Kriptot csak saját felületen keresztül enged adni venni, vagyis másik walletből ki-be utalgatni nem enged, kb mint bitpandán a ripplet.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
btomi9 #15109 üzenetére
A revoluton nem lehet ki- és beutalni kripto-t! Appon belül váltogathatsz, csak spekulációra jó (ha arra számítasz, hogy felfelé megy a btc, akkor átváltod abba, aztán költésnél mindig abból vált forintra/euróra az aktuális árfolyamon). Nagy valószínűséggel nincs mögötte btc fedezet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest