Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz Verticoin #14399 üzenetére

Nem a vélemény nem egyezőség volt a baj, hanem az, hogy a többiek által valóságként érzékelt világgal ellenkezett és te nem hoztál bizonyítékot a véleményedre és a véleményed ismételgetted. Ez a három együtt kimeríti a topicrombolás, vagy trollkodás fogalomkörét. Nem tudom, végül ezért kaptál-e tiltást, de én ezért minimum adtam volna. Erre a fajta szűrésre, áldozatos munkára azért van szükség, hogy a fórum minősége ne essen egy adott szint alá; emiatt nem látsz a PH!-n oldalakon keresztül 3 smiley-s hozzászólásokat a topicokban, valamint 100 hozzászólás közül a legtöbb topicban 70-80 legalább a témáról szól (és jó esetben nincsen benne túl sok ismétlődés :) ).
    Egyébként mit értesz "hivatalos" vélemény alatt? Azt, hogy logikusan gondolkozó emberek közös nevezőre jutnak bizonyos, lényeges(nek tűnő :D) tényekkel kapcsolatban?
    A kitiltásoddal kapcsolatos témát itt kérlek fejezzük be, van ezekre dedikált dühöngő topic, ott meg lehet beszélni (ha még van mit), itt pedig maradjunk a topic témájánál.

• SLYM

veterán

válasz Verticoin #14399 üzenetére

Ezen sincs semmi értelme lovagolni, de mivel csak 35 napja vagy tag elmondom, hogy ez itt hivatalosan is így működik és szerintem speciel ez teljesen rendben van. Egyszerűen ezért tud a fórumon belül is minőségi maradni a tartalom, mert nem kell egy bonyolult szabálykönyvhöz igazodni a moderáláshoz.

Ragozhatjuk tovább az előző kérdést is, jogilag (még) bele lehet kötni abba, hogy lopásnak számít-e a BTC "számla" feltörése és a coinok átküldése (a technológia miatt), de etikailag nem érdemes. Szóval felvetődött a kérdés, megbeszéltük, állást foglalt a fórum közössége, állást foglalt a PH is.

Új hozzászólás Aktív témák