- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
andromedae
tag
válasz
butch3r #13426 üzenetére
Szia!
Tudnatok segiteni abban hogyan mukodik a coinbase.Az accountom ellenorizve van mar. Bankartyat nem adtam meg mert nem tartom biztonsagosnak, majd csinaltatok kulon erre a celra. Probakent 10 eurot utaltam oda es meg is jelent, viszont nem tudok vasarolni semmit sem.
A fooldalon ezt irja:
You've successfully linked a payment method and can start buying digital currency.ha mar vasarolni szeretnek akkor mar ezt:
Payment Method
You have no valid payment methods for this operation.Amugy neztem a bitpandat is, ott meg napok alatt sem sikerult ellenoriznem magam, a mick nevu app-al csak az idozito pereg de nem tortenik semmi. En csinalok valamit rosszul vagy ezek nem akarjak hogy hasznaljak az oldalt?
Az etoroval tudtam venni ethereumot paypallal. Elvileg ez nem igazi ethereum? Csak kereskedes? Azt meg ki kell talaljam hogyan szedem ki a penzt.
Mi a velemenyetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Nintendo 3DS és DS topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest