Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• panik

újonc

válasz #25583896 #13396 üzenetére

És épkézláb leírást konkrét elérhetőségekkel lehet találni valahol? Eddig csak félmegoldásokat vagy már ideje múlt leírásokat találtam.
    A slushpool.t használtam bitcoin bányászásra guiminer progival.
    Tudom ez így nem gazdaságos mert még az áramot sem termeli meg.. Viszont a kedvem nem vette el mert biztos lehet bányászni gazdaságosan is. (csak még nemtom hogy..)
    Szeretnék én is bányákat indítani de azt érzem hogy a pool-ok lehúzzák az embereket.
    Vagy magamnak kellene bányászni.. szintén nem tudom hogy..
    Vagy eleve létrehozni egy akár egy Magyar pool-t.
    Találkoztam olyanokkal is akik komplett bányákat akartak eladni nekem 70 millióért úgymond saját pool-al.

Tudja esetleg valaki merre érdemes indulni?

Még az is megfordult a fejembe nem mintha nem a profit lenne a lényeg (imádom nézni hogy dolgozik és termel.. :) ).. de még az is megfordult hogy valami most feljövő coint kellene bányászni.

Olvastam hogy 1-300E ft-al nem kapni bányászgépet. Én is 1M összegeket látok mindenhol.. Már csak azzal lehet profitot termelni?. Mekkora az az összeg amivel érdemes bitcoint bányászatba kezdeni?

Köszönettel
    Jan

• Verticoin

junior tag

válasz #25583896 #13396 üzenetére

És sajnos arra se tudunk válaszolni, hogy érdemes e belevágni. Magasabb áron vett gépen is változhat a trend, hogy megéri a bányászni. Ráadásul azzal se bitcoint érné meg hanem más kriptovalutát, s azt is csak addig érte meg hogy mostantól megéri e majd ezután derül ki. Az elmúlt éveket nézve jobb lenne ha ezen a pénzen bitcoint vennél, de ez se biztos hogy megéri mostantól. A kriptovalutáknak extrém kockázata van.

Új hozzászólás Aktív témák