- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
schawo #13192 üzenetére
Akkor több.
De!
Én mikor elkezdtem foglalkozni a kriptopénz világgal, erősen szkeptikus voltam, továbbá nem volt több millióm, amit fel tudtam volna tenni a piros 7-resre, hogy majd a 800 dolláros BTC árfolyamból lesz-e 15.000 esetleg 500. Annyira nem állok jól anyagilag.
Vettem egy közepes RIG-et (szerencsére csak VGA-t kellett, minden más volt) és bányásztam. Úgy voltam vele, hogyha bedől az egész, a vas megmarad, kis bukóval eladom. Azóta kikaparta az árát, és hozott is, én szerencsére mindent BTC-ben tartottam, így annak elég rendesen megugrott az ára.Ha a legelején BTC-t veszek jobban járok? Igen. Tudtam ezt előre? Nem. Beszari voltam és inkább a kisebb kockázatot vállaltam? Igen.
Ennyi a bányászat mögötti érv. Most már én se veszek hardvert, ami van azt is szépen lassan elcsorgatom, és havonta egy fix összeggel próbálok kapitalizáció követő portfóliót kialakítani BTC-ből és pár altcoin-ból.
-
Yany
addikt
válasz
schawo #13192 üzenetére
Ha a hegynek gatyája volna. És ha az árfolyam romlik? Akkor buktam volna busásan a ára alapján, így viszont már hamarosan áram árán veszem a coinokat, miután kicsengette a saját árát (bár persze hülye lennék beváltani őket fiatra). Szóval most könnyű "okosakat kérdezni", de amikor nincs rálátásod egy piacra, pláne a jövőjére, akkor onnan indulsz, amit átlátsz, márpedig a hardverekkel elvagyok akkor is, ha bukóba fordul, ugyanis ha lezuhan minden és bányászni sem éri meg, akkor is kb. 0-san szálltam volna ki, mivel 20%-kal a piaci ár alatt vettük a cuccokat (mázli volt, nem kapcsolatok vagy trükközés). Amikor mindenhol 500 volt a VGA, mi 400 Euróért tettük a gépbe, az akkor 370 eurós tápot 320-ért és így tovább. Szóval fölösleges ebbe az irányba menjünk. Attól mert úgy alakult, hogy akár jobb is lehetett volna ebbe tenni pénzt, mint bányát indítani, attól még megéri a bánya is. Akkor megérte és _most_ megéri. És ez volt a kérdés. Hogy holnap megéri-e? Ezt mondd meg valamelyik coinra is légyszi és már veszem is. (ja nem, mert nem így megy)
szerk: amúgy coint is vettem, mert szerencsére belefért a keretbe, de mint látható, ez is egy diverz felállás. be is vált eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged