Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
schawo
üzenetére
Akkor több.
De!
Én mikor elkezdtem foglalkozni a kriptopénz világgal, erősen szkeptikus voltam, továbbá nem volt több millióm, amit fel tudtam volna tenni a piros 7-resre, hogy majd a 800 dolláros BTC árfolyamból lesz-e 15.000 esetleg 500. Annyira nem állok jól anyagilag.
Vettem egy közepes RIG-et (szerencsére csak VGA-t kellett, minden más volt) és bányásztam. Úgy voltam vele, hogyha bedől az egész, a vas megmarad, kis bukóval eladom. Azóta kikaparta az árát, és hozott is, én szerencsére mindent BTC-ben tartottam, így annak elég rendesen megugrott az ára.Ha a legelején BTC-t veszek jobban járok? Igen. Tudtam ezt előre? Nem. Beszari voltam és inkább a kisebb kockázatot vállaltam? Igen.
Ennyi a bányászat mögötti érv. Most már én se veszek hardvert, ami van azt is szépen lassan elcsorgatom, és havonta egy fix összeggel próbálok kapitalizáció követő portfóliót kialakítani BTC-ből és pár altcoin-ból.
-
Yany
addikt
válasz
schawo
üzenetére
Ha a hegynek gatyája volna. És ha az árfolyam romlik? Akkor buktam volna busásan a ára alapján, így viszont már hamarosan áram árán veszem a coinokat, miután kicsengette a saját árát (bár persze hülye lennék beváltani őket fiatra). Szóval most könnyű "okosakat kérdezni", de amikor nincs rálátásod egy piacra, pláne a jövőjére, akkor onnan indulsz, amit átlátsz, márpedig a hardverekkel elvagyok akkor is, ha bukóba fordul, ugyanis ha lezuhan minden és bányászni sem éri meg, akkor is kb. 0-san szálltam volna ki, mivel 20%-kal a piaci ár alatt vettük a cuccokat (mázli volt, nem kapcsolatok vagy trükközés). Amikor mindenhol 500 volt a VGA, mi 400 Euróért tettük a gépbe, az akkor 370 eurós tápot 320-ért és így tovább. Szóval fölösleges ebbe az irányba menjünk. Attól mert úgy alakult, hogy akár jobb is lehetett volna ebbe tenni pénzt, mint bányát indítani, attól még megéri a bánya is. Akkor megérte és _most_ megéri. És ez volt a kérdés. Hogy holnap megéri-e? Ezt mondd meg valamelyik coinra is légyszi és már veszem is. (ja nem, mert nem így megy)
szerk: amúgy coint is vettem, mert szerencsére belefért a keretbe, de mint látható, ez is egy diverz felállás. be is vált eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő