Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanzi89

addikt

válasz schawo #13192 üzenetére

Akkor több.
    De!
    Én mikor elkezdtem foglalkozni a kriptopénz világgal, erősen szkeptikus voltam, továbbá nem volt több millióm, amit fel tudtam volna tenni a piros 7-resre, hogy majd a 800 dolláros BTC árfolyamból lesz-e 15.000 esetleg 500. Annyira nem állok jól anyagilag.
    Vettem egy közepes RIG-et (szerencsére csak VGA-t kellett, minden más volt) és bányásztam. Úgy voltam vele, hogyha bedől az egész, a vas megmarad, kis bukóval eladom. Azóta kikaparta az árát, és hozott is, én szerencsére mindent BTC-ben tartottam, így annak elég rendesen megugrott az ára.

Ha a legelején BTC-t veszek jobban járok? Igen. Tudtam ezt előre? Nem. Beszari voltam és inkább a kisebb kockázatot vállaltam? Igen.

Ennyi a bányászat mögötti érv. Most már én se veszek hardvert, ami van azt is szépen lassan elcsorgatom, és havonta egy fix összeggel próbálok kapitalizáció követő portfóliót kialakítani BTC-ből és pár altcoin-ból.

• Yany

addikt

válasz schawo #13192 üzenetére

Ha a hegynek gatyája volna. És ha az árfolyam romlik? Akkor buktam volna busásan a ára alapján, így viszont már hamarosan áram árán veszem a coinokat, miután kicsengette a saját árát (bár persze hülye lennék beváltani őket fiatra). Szóval most könnyű "okosakat kérdezni", de amikor nincs rálátásod egy piacra, pláne a jövőjére, akkor onnan indulsz, amit átlátsz, márpedig a hardverekkel elvagyok akkor is, ha bukóba fordul, ugyanis ha lezuhan minden és bányászni sem éri meg, akkor is kb. 0-san szálltam volna ki, mivel 20%-kal a piaci ár alatt vettük a cuccokat (mázli volt, nem kapcsolatok vagy trükközés). Amikor mindenhol 500 volt a VGA, mi 400 Euróért tettük a gépbe, az akkor 370 eurós tápot 320-ért és így tovább. Szóval fölösleges ebbe az irányba menjünk. Attól mert úgy alakult, hogy akár jobb is lehetett volna ebbe tenni pénzt, mint bányát indítani, attól még megéri a bánya is. Akkor megérte és _most_ megéri. És ez volt a kérdés. Hogy holnap megéri-e? Ezt mondd meg valamelyik coinra is légyszi és már veszem is. (ja nem, mert nem így megy)

szerk: amúgy coint is vettem, mert szerencsére belefért a keretbe, de mint látható, ez is egy diverz felállás. be is vált eddig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés