Hirdetés

Aktív témák

• BITBOYS

addikt

Reggel éppen csak elértem a vonatot mivel rendhagyó módon pontosan jött. Nem tudtam már jegyet venni, gondoltam semmi baj, majd kalauzbácsi rendes lesz és ad jegyet. Nem szeretek lógni, tele a pénztárcám elhasznált tikettel. Jött is, elpanaszolom reggeli sporttevékenységemet a vonatig. Itt jött az, hogy a kalauzbácsi totál leszarta az én problémámat sőt, bele akart kötni a mindenben tökéletes bksz bérletembe. Vegyem ki a szelvényt, mondja nekem összehúzott szemöldökkel. No erre nekem nem volt idegzetem így elkezdtem a mondókámat, persze magamban...
    Mi a fasz közöd van hozzá te büdös paraszt. Egyfolytában sztrájkoltok, késik ez a büdös tetves vonat, kosz van és erre még neked áll feljebb?...itt magamhoz tértem, nem szeretek balhézni.
    Megköszöntem kedvességét, mondtam neki, hogy a bérletem is köszöni jól van. Nem adtam a kezébe, nem az övé. Megkérdezte meddig megyek és elkezdte kiállítani a jegyet. Végzett, azt mondja 2.200Ft.
    Érdekes egy jegy, gondoltam a Polár Expresszre szól. Eddig 200Ft-ba került, kicsit sokalltam az árát. Azt mondja akkor hív rendőrt, és különben is öten vannak.
    Mondom tessék? Erre elrohant segítségért.... :F
    Hüha, gondoltam itt most valami történni fog, de én nem szeretnék ott lenni. Nem volt kedvem vitatkozni egy 200Ft-os jegy árán, főleg ennyi utas előtt. Különben is sok lúd disznót győz. Még soha az életben nem szégyenültem meg ennyire magam előtt, főleg egy ilyen kezelhető, pitiáner ügyben.
    Leszálltam a következő állomáson, kerestem egy buszmegállót és bejöttem busszal Pestig.
    Már nem egyszer láttam, hogy a vonaton vettek jegyet az emberkék. Olyannal is találkoztam, hogy a részeg vagy nagydarab, esetleg másszínű egyénektől el sem merte kérni a jegyet, előre bólintott egy nagy köszönöm benyögéssel feléjük a kalauz.
    Nekem nincs idült ábrázatom, így simán megbüntetett volna. Fu de ciki volt.

Aktív témák

Hirdetés