Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Reggel éppen csak elértem a vonatot mivel rendhagyó módon pontosan jött. Nem tudtam már jegyet venni, gondoltam semmi baj, majd kalauzbácsi rendes lesz és ad jegyet. Nem szeretek lógni, tele a pénztárcám elhasznált tikettel. Jött is, elpanaszolom reggeli sporttevékenységemet a vonatig. Itt jött az, hogy a kalauzbácsi totál leszarta az én problémámat sőt, bele akart kötni a mindenben tökéletes bksz bérletembe. Vegyem ki a szelvényt, mondja nekem összehúzott szemöldökkel. No erre nekem nem volt idegzetem így elkezdtem a mondókámat, persze magamban...
Mi a fasz közöd van hozzá te büdös paraszt. Egyfolytában sztrájkoltok, késik ez a büdös tetves vonat, kosz van és erre még neked áll feljebb?...itt magamhoz tértem, nem szeretek balhézni.
Megköszöntem kedvességét, mondtam neki, hogy a bérletem is köszöni jól van. Nem adtam a kezébe, nem az övé. Megkérdezte meddig megyek és elkezdte kiállítani a jegyet. Végzett, azt mondja 2.200Ft.
Érdekes egy jegy, gondoltam a Polár Expresszre szól. Eddig 200Ft-ba került, kicsit sokalltam az árát. Azt mondja akkor hív rendőrt, és különben is öten vannak.
Mondom tessék? Erre elrohant segítségért....
Hüha, gondoltam itt most valami történni fog, de én nem szeretnék ott lenni. Nem volt kedvem vitatkozni egy 200Ft-os jegy árán, főleg ennyi utas előtt. Különben is sok lúd disznót győz. Még soha az életben nem szégyenültem meg ennyire magam előtt, főleg egy ilyen kezelhető, pitiáner ügyben.
Leszálltam a következő állomáson, kerestem egy buszmegállót és bejöttem busszal Pestig.
Már nem egyszer láttam, hogy a vonaton vettek jegyet az emberkék. Olyannal is találkoztam, hogy a részeg vagy nagydarab, esetleg másszínű egyénektől el sem merte kérni a jegyet, előre bólintott egy nagy köszönöm benyögéssel feléjük a kalauz.
Nekem nincs idült ábrázatom, így simán megbüntetett volna. Fu de ciki volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest