Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Hát... bocsi, megpróbáltam utánanézni, de... D915PCY L-est nem találtam, csak D915PCY-ost, de BIOS-leírás sehol!
Én nagyon béna vagyok ilyen téren, de az enyémhez mindent meg lehet találni... Az alaplapi cd-n nicsen valami leírás, emiben vannak képek? Csak mert intelt még soha nem lttam... de majd csak segít valaki.... nekem is... -
Comanche
tag
Üdv!
nem volt előzménye ennek a topiknak, vagy csak nálam nem látszik!? Bele akartam olvasni,hátha...
Van egy MSI VIA KT880 Delta alaplapom, megtaláltam benne a Digicell es- live updat-et, az lenne a kérdés, hogy az elég biztosnságosan megcsinálja a BIOS frissítést?
Vagy a kislemezes még mindíg jobb? És amit az MSI oldalán BIOS -frissítésként találok, az is jó kislemezhez, flashel vagy tökmindegy, mert a digicell is onnan frissít?
(Kislemezest már csináltam kétszer, az ''elvileg''megy! feltéve ha mindegyiket ugyanúgy kell csinálni, de ilyet még nem láttam!)
Biztos részletes tájékoztatást adnak a leírások, csak nem tudom elolvasni!
[Szerkesztve] -
Comanche
tag
Sziasztok!
Lenne egy csomó kérdésem, a BIOS-ról!
Nem nagyon találok olyan leírást, ami magyar és hasonlít az enyémhez, találtam egy - kettőt, de nem minden, vagy nem úgy van benne mint az enyémben! Így nekem olyan,mint ha nem is lenne!
Elsősorban, az lenne a jó, ha tudna ilyet valaki, akkor szerintem megkímélhetnélektiteket rengeteg gyagyás kérdéstől! 
-
Comanche
tag
Azért ha elsőre nem is, másodszorra csak sikerült a BIOS-frisítés, mostmár minden tiszta!
Köszi a segítséget!!

-
Comanche
tag
Sziasztok!
Találtam valami frissítést a BIOS-hoz,csak nem tudom melyik a jó!
[link]
Az enyém a gép szerint a 2003/08/28, akkor az való hozzá eredetileg, vagy ez egy ehez való frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nagyon béna vagyok ilyen téren, de az enyémhez mindent meg lehet találni... Az alaplapi cd-n nicsen valami leírás, emiben vannak képek? Csak mert intelt még soha nem lttam... de majd csak segít valaki.... nekem is...
tökéletesnek tűnik, neki is esem!

ez van az everestben,meg az alaplap papírján amit odaírtam,meg az alsó sorban!