Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Hát... bocsi, megpróbáltam utánanézni, de... D915PCY L-est nem találtam, csak D915PCY-ost, de BIOS-leírás sehol!
Én nagyon béna vagyok ilyen téren, de az enyémhez mindent meg lehet találni... Az alaplapi cd-n nicsen valami leírás, emiben vannak képek? Csak mert intelt még soha nem lttam... de majd csak segít valaki.... nekem is... -
Comanche
tag
Üdv!
nem volt előzménye ennek a topiknak, vagy csak nálam nem látszik!? Bele akartam olvasni,hátha...
Van egy MSI VIA KT880 Delta alaplapom, megtaláltam benne a Digicell es- live updat-et, az lenne a kérdés, hogy az elég biztosnságosan megcsinálja a BIOS frissítést?
Vagy a kislemezes még mindíg jobb? És amit az MSI oldalán BIOS -frissítésként találok, az is jó kislemezhez, flashel vagy tökmindegy, mert a digicell is onnan frissít?
(Kislemezest már csináltam kétszer, az ''elvileg''megy! feltéve ha mindegyiket ugyanúgy kell csinálni, de ilyet még nem láttam!)
Biztos részletes tájékoztatást adnak a leírások, csak nem tudom elolvasni!
[Szerkesztve] -
Comanche
tag
Sziasztok!
Lenne egy csomó kérdésem, a BIOS-ról!
Nem nagyon találok olyan leírást, ami magyar és hasonlít az enyémhez, találtam egy - kettőt, de nem minden, vagy nem úgy van benne mint az enyémben! Így nekem olyan,mint ha nem is lenne!
Elsősorban, az lenne a jó, ha tudna ilyet valaki, akkor szerintem megkímélhetnélektiteket rengeteg gyagyás kérdéstől! 
-
Comanche
tag
Azért ha elsőre nem is, másodszorra csak sikerült a BIOS-frisítés, mostmár minden tiszta!
Köszi a segítséget!!

-
Comanche
tag
Sziasztok!
Találtam valami frissítést a BIOS-hoz,csak nem tudom melyik a jó!
[link]
Az enyém a gép szerint a 2003/08/28, akkor az való hozzá eredetileg, vagy ez egy ehez való frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nagyon béna vagyok ilyen téren, de az enyémhez mindent meg lehet találni... Az alaplapi cd-n nicsen valami leírás, emiben vannak képek? Csak mert intelt még soha nem lttam... de majd csak segít valaki.... nekem is...
tökéletesnek tűnik, neki is esem!

ez van az everestben,meg az alaplap papírján amit odaírtam,meg az alsó sorban!