Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3cut0r
csendes tag
Hello everybody!
A bios típusa AMI. Az alaplap típusa : ECS P4VMM2 V1.1.a (a verziószám vélhetően az). Pontosabb információkkal is tudok majd szolgálni, ha esetleg szükséges lenne. Szóval rosz verziójú biosszal írtam felül az eredetit és most nincs sípolás, nincs POST, nincs video, semmi. Vettem egy floppy lemezt, amire kiírtam a régi biost amit a flash előtt mentettem le. Átneveztem AMIBOOT.ROM -ra és CTRL + HOME nyomogatásával sikerült rábírnom a boot blockot, hogy olvassa be és frissítse a system blockot, vagyis írja felül az elronott biost a régivel. (Ha vmilyen kifejezést rosszul használok, akkor elnézést kérek.) Sípolt is a végén, meg minden úgy zajlott, ahogy kell, kivettem a lemezt, újraindítottam először resettel, aztán kikapcsoltam bekapcsoltam, de sajnos most sincs más csak fekete képernyő.
Kérdés miért nem javult meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest