- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Kisfundy
üzenetére
Ez a BIOS frissítés dolog még mindig elég bosszantó tud lenni, pedig már sok-sok év tapasztalat áll a gyártók részére, hogy jól működő megoldásokat hozzanak létre. Én egy jóval újabb (2023-as) ASUS alaplappal szenvedtem legutóbb. Sajnos pontosan nem emlékszem már rá, hogy mi volt a megoldás, de talán az, hogy régi pendrive-ot használtam (USB 2.0). Plusz, ha jól tudom, az sem volt mindegy, hogy milyen rajta a fájlrendszer. A gyártó szerint sajnos ezek nem annyira lényeges dolgok, hogy említést tegyen róluk a leírásban.

A fájl neve egyébként megfelelő. Feltételezem, hogy megfelelő portban volt a pendrive (a PS/2 porttól távolabbi USB 2.0). A Bupdater.exe pedig DOS-os alkalmazás. Egyébként miért FlashBack? Valami elromlott? Függően attól, hogy milyen CPU-t használnál, érdemes lehet lecserélni a BIOS fájlban a mikrokódokat (kettő régi benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest