Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok,
A történet a következő: Egyik reggel a gépem folyamatosan pittyeget, majd mindig újraindította magát kb 5 másodpercenként. Kivettem az egyik memóriámat és után ez abbahagyódott és betöltött az op. rendszer. Rákövetkező napon sajnos már nem akart betölteni a gépezet...ezt követően próbáltam volna javítást/újratelepítést eszközölni rajta hátha az okozza a problémát de amellett, hogy a windows 10 logoig eljut a gép még a pendriveről sem tud bebootolni, mert hogy egy pillanat erejéig feljön a windows logo majd a bal felső sarokban villog a kurzor és egy idő után sötét lesz a képernyő. Próbáltam automatikus javítással is de az is csak tölt és soha nem jut el sehova. Ebből adódóan gyanakszom valamilyen BIOS beállításra/alaplap gondra, de nem találom a megoldást a problémámra. A BIOS beállítások elvesztek/visszaálltak egyfajta beállításra. BIOS update sem segített, az elemet eltávolítottam egy rövid időre és áramtalanítottam a gépet. Próbáltam másik merevlemezzel is de ugyan ezt produkálja.Gigabyte GA-H81M-D2v rev1.0 az alaplap típusa
Esetleg valakinek van ötlete/véleménye a szituációra?

Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs