- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ken Adams
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Samsung R540-es laptopot,amin w7 volt telepítve.Mikor átvettem minden működött,semmi baja nem volt.
Még este megpróbáltam újratelepíteni de egy adott ponton a gép kikapcsolt.A formázást még engedte,így most nincs rajta operációs rendszer,tehát használhatatlan.Ezt a telepítést többször is megismételtem de ugyan ez a helyzet állt elő,mindig kikapcsolt a gép.
Először hűtési problémára gondoltam de a kikapcsolása után azonnal vissza tudtam kapcsolni,így ezt kizártam.
Utána olvastam és sokan BIOS frissítést javasolnak ilyen esetekben, de bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert még soha nem csináltam ilyet.
Mit gondoltok,valóban BIOS frissítésre szorul a gép?
Ha igen, akkor van valami tanácsotok,hogyan csináljam? Honnan töltsem le a szükséges frissítést?Köszönöm előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest