Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jankule2
újonc
válasz
Hunter2
üzenetére
Nem,neztem en,de egyik helyen azt irta hogy tamogatja,masikon hogy nem. Am nem problema,mert vettem egy masik procit is elotte,egy X4 9850-et,es kaptam hozza egy M2N SLI lapot,hogy hibas. Ugyanazt produkalta,mint az enyem,hogy bekapcsolas utan 2-3 mp mulva meg all.Aztan az en 2 magos procimmal meg megy szepen. Tehat annak is ez a gondja. Az viszont ha jol lattam tamogatja a 4magos procikat. A fentebbi kedves hozza szolonak valaszolva neztem a vezio szamot,az utolso elotti van fell,fejbol nem emlekszem a szamra,de az uj az azt hiszem 1004-es,es direkt a laphoz valo. Annyit irtak a frissites tartalmahoz,hogy protect new cpu-s. Es 2015-os ha minden igaz. Na mindegy,ha mas nem lesz,akkor az a lap meg a gepembe,azt ebbol meg epitek egy masikat is. Szinte minden meg van hozza. A DOS-ban torteno akcio ami reszketessel tolt el,mert ott a dolog buktatoja. Tobbi nem gaz. Ja es a pendrive az fat32,vagy NTFS formatumu legyen? Es nagyon koszi a segito szandekot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x16GB Corsair Vengeance DDR5
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Micron 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest