Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bexinho23
üzenetére
Normális esetben én ezeket szoktam még próbálni, ami működhet (remélem jól értem, a biosba be tudsz lépni, ugye?), nálad kevés esélyt látok rá.
BIOS - Load Optimized Defaults - vagy ilyesmi
csatlakoztasd másik USB portra az eszközt
USB3 / XHCI tiltása
ha a pendrive végképp nem: külső optikai meghajtó - már több alkalommal ez lett a befutó. -
válasz
MrDerekas
üzenetére
SSD probléma miatt akartam frissíteni, de az elem kivétele után már hajlandó volt AHCI módban menni (pedig arra volt előtte is állítva). Ha a supporton nézem, kép alapján hardveresen is egyezik az alaplap. De így már nem kockáztatok inkább. Visszafelé lehet frissíteni? Olyat is olvastam, hogy az nem lehetséges.
-
Sziasztok!
BIOS frissítés előtt - Asus EZ Flash 3, szerintetek lehet menteni a korábbi verziót? Az alaplaphoz elérhető BIOS frissítések listájában nem látom az aktuálisan használt verziót (ami 0801). Betöltéskor van típusellenőrzés, amivel elkerülhető, hogy egy másik lap szoftvere frissüljön?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Nyaralás topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- PlayStation 4 Slim 1TB
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest