- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasco
csendes tag
Üdv!
Egy olyan problémába ütköztem, amibe talán tudtok segíteni. Vettem kéz alól(bocsássátok meg bűnöm de kevés volt a keretem) Egy FM2-es alaplapot és hozzá egy apu-s CPU-t.
Az alaplap egy Asus F2A55-M LE és mellé vettem egy AMD A6 X2 6400k processzort. Ezek mellé még egy Enermax Liberty 500W-os táp és egy Kingston HyperX Fury 4gb -os memória került. Néztem én a vásárlás előtt a Alaplap kompatibilis -e a procival és egy megfelelő Bios verzió mellett igen. Így megvettem és imádkoztam jó legyen. Az eladó nem tudta megmondani a bios verziót.. Mikor összeraktam a gépet bekapcsoltam és csak búgott se kép se hang.. Ha kiveszem a memóriát akkor nem sípol. Úgy tűnik nem volt velem a szerencse sajnos az alaplap nincs frissítve. Na most az a kérdésem, lehetséges -e így a bios frissítés, anélkül hogy szereznem kéne egy régebbi procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest