Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos007
csendes tag
Sziasztok!
Videó kártya biosz frissités ügyben kérnék kis útba igazítást ! Adott SAPPHIRE Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB GDDR5 256bit PCIe ...Következő volna vele csak csökkentett üzemmódban hajlandó el indulni! Véleményem szerint gpu hiba... lesz, de már találkoztam hasonlóval ahol bios flash megoldotta talán még ennyit meg ér! Minden segítséget szívesen fogadok!
Üdv Ákos

-
Ákos007
csendes tag
Szép estét...Adot ..Asus p7q57-m do deszka rajta I5 760 proci ..alaplapi videókártya nem megy rajta illetve 1-es 3-as ramm slot ban nem ad képet csak a venti forog 2_4 ben ott viszont müxik..A prociban nincs vga..ez okozhatja hogy nem megy az alaplapi vga? Vagy bios frissités megoldaná a problémát?
-
Ákos007
csendes tag
Szép napot!
Kérdésem a következő ! Adott asus p5kc deszka ami ugye crossfire támogatással bír de viszont olvastam hogy "létezik... van..." hozzá 1203 -as bios ami az SLI-t kezelni tudja! Nem tudom hogy gyári vagy módosított?
Esetleg valaki találkozott már vagy botlott a témába esetleg? -
-
Ákos007
csendes tag
-
Ákos007
csendes tag
Szép napot!
Kérdésem a következő! Laikusként teszem föl ...
adott asus p5kc alaplap ! Meg lehet oldani valahogy a boot logo módosítást ennél a deszkánál ? Olvastam , hogy létezik egy program asus mylogo elvileg ez arra szolgálna viszont az én lapomon kivitelezhető?

Üdv Ákos
Új hozzászólás Aktív témák
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Esetleg valaki találkozott már vagy botlott a témába esetleg?