Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fido01
aktív tag
Köszönöm a tippeket, közben kiderült, hogy idióta vagyok egy fél napja rágódok a kérdésem, majd most vettem észre, hogy a CPU debug Led világít csak ugye nem olyan jó a szemem...
Ez sok mindent megváltoztat mert akkor lehet hogy hibás a CPU ( vagy azzal be sem kapcsolna a gép egyáltalán?) -
Fido01
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MSI B450M Gaming Plus alaplapom (ryzen 5 2600X-el), a teljes rendszer szűz még, most raktam össze, bekapcosláskor nem ad képet (de a gép megy) VGA Debug Led az világít, arra gondoltam, hogy mielőtt elküldöm szervízbe az egészet megpróbálom frissíteni a bios-t hátha az megoldja a gondját.
Ezen a lapon van Bios Flash gomb, neten fent van a művelet, a kérdésem az lenne, hogy az összes ilyen videóban csak az alaplap van üresen, de elvégezhető ez úgy is hogy a CPU be van rakva? (nem sok kedvem lenne szétszedni az egészet ha nem muszáj) illetve ha áramot kap akkor csak be kell nyomni a gombot és indul is magától vagy a gépház power on-t rá kell kötni és bekapcsolni előtte?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest