Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Mi a gond vele? Nekem úgy tűnik, ért hozzá, olvasgass bele a fórumtémájába. Szerintem nyugodtan kérheted a segítségét. Vagy kérdezz utána az erre a célra született témában. Otthon magastól nem fogod tudni megcsinálni, és ingyen sem fogja nagy valószínűséggel megcsinálni senki.
-
Dalai Láma
őstag
Ez kicsit más téma, de: ha a bekapcsológombra annyit sem reagál, hogy felpörögnek a ventik -magyarul olyan, mintha ki lenne húzva a konnektorból- az nagy valószínűséggel melyik alkatrész hibája? Gyanítom táp. Viszont az alaplapon ég a led.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Már fel is vettem vele a kapcsolatot, köszi. Ami a tuningot illet, de. Csak ez előtt is volt már, hogy tuningolt gépretettem windowst. Nem tudtam, hogy ez okozhat problémákat. Lehet, hogy előtte resetelnem kellett volna a biost?
És még 1 kérdés: ha kiszedem az elemet, a biosz beállítások alaphelyzetbe visszaállnak, vagy azt csak a spec jumper segítségével tudom elérni? -
Dalai Láma
őstag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Gyakorlatilag nem csinál semit

-
Dalai Láma
őstag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Remélem igazad van. Mókás lesz, a másik gépben nincs kislemez meghajtó. Szerelgetés, remény. De megpróbálom, remélem összejön! Viszont így mikor beteszek egy flopit, meg se nyikkan, nem nagyon érdekli, hogy van e a meghajtóban lemez.
-ja, lehet, hogy rossz a kislemez meghajtóm, megnézem.
[Szerkesztve] -
Dalai Láma
őstag
Nekem is ez a gondom. Nyomtam egy win reinstallt, és már majdnem kész volt, mikor valamit kiírt a biosszal kapcsolatban. Frissítést keresett hozzá, pedig én nem mondtam, hogy núljon hozzá. Na mindegy, betettem az alaplap cd-jét, hátha azon megtalálja, amit keres. Ekkor jött a baj!!! BIOS erase - na itt tudtam, hogy nem kellett volna betennem ezt a cd-t. Következő mondat pedig az volt, hogy bios frissítés failed. Na most itt ülök egy halott gép mellett, ötletem sincs, mit tudok tenni. Van mellette egy működő másik gép. De az enyémet hogy lehetne életre hívni? Ötlet? plz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- SzoftverPremium.hu
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest