- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfabéta
csendes tag
válasz
alfabéta #1414 üzenetére
szóval ti sem tudtok segíteni?
akkor csak annyit légyszi, hogy szerintetek egy analfabéta büntetlenül nekiállhat-e egy bios-frissítésnek? ugyanis a szerviz ezt mondta(az én dolgom), amit nem értek, ugyanis garanciás és elméletileg ki kellene jönniük. ha én nem derítem ki, mi baja van.... tényleg! én vok a hülye, hogy megmondtam, azért áll le, mert melegszik... -
alfabéta
csendes tag
Sziasztok!
AMD gépem van, GIGABYTE alaplappal. melegszik, és folyton leáll emiatt. hívtam a szervizt, azt mondták, frissítenem kell a biost, mert F2-esem van, és nem ismeri fel a processzor, F3-as kell. na, én próbálom úgy, ahogy mondja, de miután kiválasztom a szervert, és megnyomom az update-t, azt írja ki, hogy : ERROR: Cann't get "bios.ini" file in selected @BIOS server
Innen már nem tudok tovább lépni, a szerviz meg azt mondja, hiába jótállásos a gép, emiatt nem jönnek ki, vigyem be saját költségre. oké, nem nagy pénz, mert 6000 Ft-ért viszi a futár, de akkor is! az apróbetűs részben sem volt leírva, hogy ekkora macera ez a gép.
Szóval, segítség kellene! Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest