Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfabéta
csendes tag
válasz
alfabéta
üzenetére
szóval ti sem tudtok segíteni?
akkor csak annyit légyszi, hogy szerintetek egy analfabéta büntetlenül nekiállhat-e egy bios-frissítésnek? ugyanis a szerviz ezt mondta(az én dolgom), amit nem értek, ugyanis garanciás és elméletileg ki kellene jönniük. ha én nem derítem ki, mi baja van.... tényleg! én vok a hülye, hogy megmondtam, azért áll le, mert melegszik...
-
alfabéta
csendes tag
Sziasztok!
AMD gépem van, GIGABYTE alaplappal. melegszik, és folyton leáll emiatt. hívtam a szervizt, azt mondták, frissítenem kell a biost, mert F2-esem van, és nem ismeri fel a processzor, F3-as kell. na, én próbálom úgy, ahogy mondja, de miután kiválasztom a szervert, és megnyomom az update-t, azt írja ki, hogy : ERROR: Cann't get "bios.ini" file in selected @BIOS server
Innen már nem tudok tovább lépni, a szerviz meg azt mondja, hiába jótállásos a gép, emiatt nem jönnek ki, vigyem be saját költségre. oké, nem nagy pénz, mert 6000 Ft-ért viszi a futár, de akkor is! az apróbetűs részben sem volt leírva, hogy ekkora macera ez a gép.
Szóval, segítség kellene! Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ti sem tudtok segíteni?