- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Hello,
Céges munkagépen van egy ilyen lap MEG X299 CREATION, van vele némi videókártya probléma, Geforce RTX 2080TI, arra gondoltam hogy lehet-e vajon a bios miatt, mivel hogy a gyári 2018-as bios van rajta.
Mivel egy igen drága gép, nem az enyém, (és már égettem meg magam azzal hogy frissítés után egy rosszab biosom lett pont az msi szérniánál (mortar b350)) nem szívesen nyúlnék hozzá, más meg nem ért hozzá még annyira sem.
A linkelt oldalon átolvastam miket írnak a frissítésekre, hát olyan sok dolgot nem fejlesztettek rajta, pedig igen drága lap, de a lényeg hogy az utolsó 3000 nvidia kártyák kompatibilitását leszámítva nem láttam olyan ami indokolna stabilitási frissítést.Aki ért hozzá rá tudna nézni, hogy mondjon valamit, érdmes erre keresni a hibát, és nekigyürkőzni egy frissítésnek?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest