- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
Atesz1978 #2124 üzenetére
Közben megtaláltam a problémámra a megoldást! Az alaplap csak 95W fogyasztású processzorokat támogat.
Az FX8120 125W. Működik, de csak saját felelősségre.use an AMD FX 8120 at your own risk,
it can domage your motherboard because off max 95w tdb and the cpu is 125w tdb ,
if i was you i underclock a litle the cpu and have a good cooling systemyou had to chose a M5A78L-M 140w tdp for fx 8120 and above
the same for phenon 2 970 what is also a 125w cpu
it can domage the bord under eavy loadSzóval eladó lesz az alaplapom Én pedig veszek egy olyat, ami biztos támogatja ezt a típust.
Asus M5A78L-M LX, ha valaki belefutna ebbe a hibába.
-
t256
őstag
válasz
Atesz1978 #2118 üzenetére
Mi ez a Default optimized?
Nálam csak load defaults van.
Most az Asus EZ flash progijával frissítettem (ami az alaplap sajátja), de ugyanaz a helyzet.
A helyzet változatlan. Most felraktam egy régebbi BIOS-t, szintén zenész.Persze miután elindult a rendszer, működik minden. Igaz a Battlefield 3 Strike at Karkrand pályán (még csak ott néztem), iszonyú FPS ingadozással megy. 20-100 között ugrál.
Az előző procimnál 40-60 között volt.
Lehet a végén új alaplapot kell vennem, kezdem feladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest