Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
joccadoki
üzenetére
"De egy alavető kérdésre válaszolj: minek reseteled jumperrel ha kiveszed a cr2032 es elemet, ha ugyanazt éred el mind a kettővel?"
Az egyetlen oka, hogy úgy nem kell 1 percet várni."nem én vagyok aki okoskodik, hanem az aki leírásból csinál alapvető beállítási dolgokat"
A műszaki leírások pontosan azért vannak, hogy a felhasználók a bennük leírt módon járjanak el. A régebbi utasszállító repülőgépeken papír alapon ott van a kézikönyv, és a műveleteket abból pontról pontra hajtják végre. Az autószerelők a kocsik futóművét az Autodata alapján, vagy a gyári útmutató szerint állítják be. Minden műszaki ember rendszeresen használja a munkájához a különféle műszaki leírásokat. Egyébként a szakmai tankönyvek is egyfajta általános műszaki leírások.
Csak a Mekk Elek-féle kontárok találják ki újra a már létező dolgokat."tudod einsteinnek érzem magam attól aki az alaplap dobozán lévő leírásból tanulja meg egy cmos resetet"
A CMOS reset nem az alaplap dobozán van leírva, hanem a User Manualban. Eszerint -állításoddal ellentétben- te még sohasem láttál alaplapot, nemhogy javítottál volna.A borotvás téma pedig annyira vág a témába, mint a birkalegeltetés. Amit leírtál, az tisztán kontárkodás egyébként, mert a 240Ah-s akku NiCd típusú, aminek 1,2V a névleges feszültsége, és 1.4V-tal lehet tölteni a túltöltés veszélye nélkül. Ezt egy NiMh akkura cserélted, ami károsodik, ha 0.8V alá van merítve. A gyártó éppen ezért használt NiCd-t, mert az 0V-ig is lemeríthető, amit a borotva motorja meg is tesz. A kapcsoló pedig helyesen működik, hogy üzem közben leválasztja a töltőt, mert az nincs akkora teljesítményre méretezve, hogy egyidőben működtesse a motort, és töltse az akkut.
De ez a téma nem idevág. -
IstvánLászló
őstag
válasz
joccadoki
üzenetére
Az alaplap nemúgy müködik mint a hajvágó,lehet hogy tévedek.
Amikor a leírásban kivett elemhez írják az érintkező összezárást nem véletlenül irják.
Szerintem itt a forúmón mindenki segiteni szeretne a kérdést feltevőjének mint Mr_ricsi és én is teszem.
Ez nem a másik felhasználó lenézése és kiosztása,én is kaptam segitséget útba igazitást mit hogyan csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest