Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
A gép elindul... de betegen.
Az xp-t valamiért nem engedi felarkni, de ezt még próbálgatom...( meg a 98-at ismegpróbálom)
A manualjában, 600-850-ig támogatja a duront, és 1200-ig az athlont, gyári biossal. Gondolom, mivel ez 1100-es duron, ezért csak athlonnak ismeri fel.(mint írtam azt is 5X100-on)
Másik biost még nem hegesztgettem rá, mer nem tudom mivel másabb a rev1.3, mint az enyém...(de hogy lehet az hogy a gyártónál nincs ilyen változatú lap???)
Megy vele a gép, bár furcsán... a biosban, ha állítok valamit, akkor lefagyizik, és cmos-t kell törölni. De tegnap este tudtam úgy állítani, hogy ne fagyjon le.
És gondolom, mivel más típusról származó biost akarok ráírni, ezért nagyobb az esély hogy elcsesződik... Ezért kellene nekem jobban tudni, hogy mi a teendő, hogy lehet visszamenteni a régi biost, mert a krónikák arról szólnak, hogy mentsd le ha elromlik legyen mivel visszamásolni, de azt már homály fedi hogy hogy...
(Nem tudom mi volt az elődje) Ez miért fontos?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest