Aktív témák

• bociboci

csendes tag

válasz naga #25 üzenetére

ujabb gondok a nap alatt...

az alaplap amiben probaltuk ujrairni csak 256k-os biost hasznal az enyem (egyebkent abit nf7) pedig 512k-ot... meg vagyok en aldva rendesen.. :))
    bios ujrairo geprol meg nem tudok mert itt altalaban ugy van hogy a garancias cuccokat kuldik vissza bukarestbe es tobbnyire a cegek csak eladassal foglalkoznak meg osszerakjak a gepet :))

mikor vettem az alaplapot elirtak az arat mert azt hittek hogy ez az nf7-s amin van sata + raid +stb es alig tudtam nekik elmagyarazni hogy ez nem az a lap... ugyhogy ennyit ertenek hozza...

ha meg visszaviszem garanciasan akko megint varhatok...

az egesz ugy kezdodott hogy derult egbol villamxcsapas fagyott a gep... csontra... meg el sem jutott neha a win betolteseig es maris kifagyott... akkor eszrevettem hogy a bios hol 1600+ nak ismeri a procit hol masnak... olyan is volt hogy ujrainditaskor leresetalodott... es akkor be akartam allitani hogy cd-rol bootoljon hogy hatha szerencsem van es ujra tudom irni a bios-t... amikor elmentettem a beallitasokat es kiirta hogy ''saving bios, do not power off!'' akkor kifagyott es azota nem indul... mar mindennel probalkoztunk...
    azt is megprobaltuk hogy a chipre felirjuk a via chipsetes alaplap biosat... felirtuk es utanna kivancsisagbol backupoltuk... a file meretek nem egyeztek :)) reboot... meg se moccan... lehet kiment a chip... vagy lehet hogy a font emlitett 512 vs 256 a baj... nemtom...

mindenesetre kosz a segitseget... elore is :))

Aktív témák