Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeF
tag
Igen én is erre gondoltam
fele-fele 
de ha jól tudom akkor csak azt tudják megállapítani egy ilyen mintavételezésnél, hogy a folyadék növényi eredetű, a B100-as biodízel meg mi más lenne?!
azt meg simán lehet mondani, hogy a sógoroknál voltál rokonlátogatóban.
Pénteken Bp-en a Hungárián araszolgatva éreztem a sültkrumplit, hát kellemesebb mint a szmog az tuti, csak egy volt a baj vele, éhes lettem
-
SeF
tag
És mi lenne ha a csomitartóba beszerel az ember egy 25L-es kannát némileg módosítva?
Elképzelésem: egy Y csatlakozó az üzemanyagcsőre, amely egyik vége a saját tankba megy másik a kannába? valamint hogy ne a levegőt szívja a használaton kívüli tartályból egy trabantéknál is használt csapot rá, esetleg mindkettőre
Ebbe ugye nem lehet belekötni mert nem a saját tankja, csak te lumbágós lévén nem emelhetsz nehezet ezért van így beépítve. Másrészt ha ki is meszelnek az úton akkor is a saját tankban gázolaj van
Nagyon sánta elképzelés?
-
SeF
tag
Üdv minden kedves fórumtársnak aki érdeklődik a téma iránt!
A médiákban egyre többet hallani a környezetkímélő hajtóanyagokról, így jó lenne ha összeszednénk a téma kérdéseit és megoldásait is.
Amiről az utóbbi időben a Fókuszban és a Magellánban is hallani lehetett:
élelmes magyar járműtulajok napraforgóolajat töltenek a tankba és hajtanak velük minden probléma nélkül.
Szeretném ha a Kedves Moderátorok tudnák, hogy egyáltalán nem az a szándkom, hogy kvázi adócsalásra csábítsak bárkit is, hanem, hogy több maradjon a pénztárcájukban azoknak, akik alkalmazni tudják. (nem mindegy senkinek sem, hogy hónap végén esetleg miből eszik)
Nem szeretném fecsérelni a szót, inkább belinkelem a Célpont c. műsor erről szóló adását. (24mb)
Bővebben: link
A következtetéseket vonjátok le ti!
érdemes megnézni.
A témával foglalkozik egy oldal is, de szkeptikus vagyok a hitelességében. Egy Úr kínálja a saját maga által kidolgozott és fejlesztett technológiát arra, hogy hogyan lehet átalakítani a dízelmotorokat, hogy az menjen a közönséges növényi olajokkal.
Ami miatt átverésre gyanakszom az az, hogy a fejlesztő neve és bankszámlaszáma olyan mint a kaméleon, változik időközönként. Hol Varga Gyula, hol Kovács Ferenc. Változik még a bankszámla száma is, ahová az összeget utalni kell, valmint az átalakítást leíró állományok nagysága, hol 6,2mb, hol 4,2mb, ami állandó az a telefonszáma, ami egy harmadik névre szól
és az összeg is ami 3500.- Ft
Ha valakinek van tapasztalata a fenti emberkével ossza meg velem kérem! Ha tényleg nem átverés akkor én is belevágok.
A linket szándékosan nem írom ki, nem szeretnék asszisztálni egy esetleges átveréshez.
SeF
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
fele-fele