Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
Csodálkozom, hogy idén nem jött fel ez a topic! Nem nézte senki? Vagy nyílt másik?
-
Kígyó
senior tag
Na, látom vagyunk már néhányan! :D
-
Kígyó
senior tag
Én vegyesen szoktam 8-ast, meg 9-est játszani, vagy azt amelyikhez éppen kedvem van. Ahova én járok, ott sokan játszanak 9-est, szóval ott általában nem néznek furcsán. Persze ott is mindig van valaki, aki azon vitatkozik a haverjával, hogy most kétszer jön-e, vagy nem! :DD
-
Kígyó
senior tag
Tehát eddig 5 poolos van itt rajtam kívül! Nem sok! :O
-
Kígyó
senior tag
Én is ''síkamatőr'' vagyok, nem is nagyon erőltetem, mert sajna hiányzik a tehetség! :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
Szóval haverokkal játszom én is, de rendes asztalon, rendes dákóval és versenyszabályokkal. Ha az ember kipróbálta ezeket, akkor már máshogy nem is szeret. Kocsmában meg kifejezetten útálok, ráadásul zsetonos asztalon nem is lehet! -
Kígyó
senior tag
Sajna túl sok meccset nem láttam, de majd pótolom! (Haverom felvett egy csomót!)
Mostanában sajna csak kb hetente 1x-2x, de ha időm engedi 3x, 4*.
Asztalom sajna nincs. :O Rendes asztal rengetegbe kerül, és rengeteg hely kell neki, gagyival meg kár foglalkozni. Akkor inkább megyek szalonba!
Yot röhögtem, amikor valamelyik kommentátor azt mondta, hogy fél millából kijön. -
Kígyó
senior tag
Hi! Én is gondolkoztam, hogy nyitok ilyen topicot, de gondoltam úgysem poolozik itt senki! most legalább kiderül hányan vagyunk! Én reméltem, hogy valami nagyobb nevekből álló döntő lesz! Nem gondoltam, hogy Bustamante, Reyes, Davis, Strickland, Souqet(szuké), Bobica (kíváncsi vagyok, yol írtam-e legalább egyet is, de gondolom tudod kikre gondolok) közül egyik sem lesz a döntőben. :DD), de nekem nem volt szimpatikus a játéka!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest