Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
Hi! Én is gondolkoztam, hogy nyitok ilyen topicot, de gondoltam úgysem poolozik itt senki! most legalább kiderül hányan vagyunk! Én reméltem, hogy valami nagyobb nevekből álló döntő lesz! Nem gondoltam, hogy Bustamante, Reyes, Davis, Strickland, Souqet(szuké), Bobica (kíváncsi vagyok, yol írtam-e legalább egyet is, de gondolom tudod kikre gondolok) közül egyik sem lesz a döntőben. :DD), de nekem nem volt szimpatikus a játéka!
Aktív témák
Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűnyíró topik
- Google Pixel topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest