Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Erről a fajta PCB hibásodásról meg én nem tudok semmit: gyártásnál ugye leginkább zsir új nyákra mennek az alkatrészek, ha pedig később jön vissza valami, akkor az meg már nekünk egyelemű minta.
Az MSL viszont eredendően kifejezetten az alkatrészekre vonatkozik ebben a formában. Reworkkal/kész panelekkel kapcsolatban is nem a nyák, hanem a felrakott alkatrészek miatt kerül elő, már amennyire én tudom.
Amúgy amig be nem sz*ptuk azt a rossz sorozatot, addig itt se volt ennek az egész MSL dolognak semmi hagyománya... Bezzeg azóta...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest