- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #11360 üzenetére
Na igen,mindent kell javitani.
Aki csak arra utazik hogy megholegfuvozik egy chipet es itt vege a tudasanak akkor enyi.Van itt egy jo kis szerviz jo hire van.
Egy kedves kuncsaft elvitte hozza hogy a gepe ujra indulgat.
A srac nekiugrott egy olyan telefon smd melegitos infralampas fosal.
Nyomatta ezerrel neki majd lenyomta az egyik ramot zarlatra es a gput is.
Aztan volt olyan rendes ( koszonom innend is) hogy azt monta a kuncsaftnak,sajnos ehez mar komolyabb szakember kell mint o es hozza az f27 szervizhez.
Igy is volt!
Megjon a gep szopok 1 orat mire reballozom a gput.
Es a ramot amit lenyomott,majd eljutottam odaig hogy ujra indulgatott a gep.
Szoptam mint atom mi a tokom lehet majd nem szegyen felhivtam killhantes baratomat van e otlete.
Os is elmonta az otleteit,hirtelen meregettunk is telefonba mi lehet a szopas ( neki is koszono)
Majd igaz megszakadt a vonal de vegulis a tap ic volt a fos rajta hiaba latszott mukodonek.Vagyis sok a balf@sz kontar onjelolt szervizes aki alapbol bekapcsolas nelkul hegeszti az RS chipeket stb....
Mindent kell javitani,es egy korrekt szervizes ha valamit nem tud megkozelitoleg sem akkor nebassza mar szet a gepet lehet mas felismeri a hibat.
En is kultem mar mas szervizhez gepet mert megmontam oszinten hogy valami taphiba van de rohadtul nemtalalom.
Es nem qrtam szet a gepet mert envagyok a fasza gyerek -
gliga69
tag
válasz
ielektros #11360 üzenetére
Ezt a verkedés dolgot csak arra akartam kihegyezni hogy több emberke is van akivel beszélgetek erről a fórumról és komolyan veszik amit feri leír a vásárolt több ezer chiptől kezdve statamig, miközben egyre több emberrel találkozom és beszélgetek személyesen a fórumról és eddíg kivétel nélkül mindenki azt mondta hogy ha vett alkatrészt feritől akkor csalódott, és/vagy keserű szájízzel zárult a biznisz.
A többi résszel amit írsz igazad van, kirostálja a szakma magátaki csak bgazásból él és egy láncolt hibát nem tud felgöngyölíteni az ki fog esni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest