- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Ezt sajnálom, de köszönöm a visszajelzést.
Vhiktor (tökéletes kép) egyébként első osztályú tévés teszteket készít a YT-ra. Nem tudom, hogy esetleg egy együttműködés benn lehet-e a pakliban. Hogy kiteszitek egy rövid írás kíséretében az AV rovatban, és mindenkinél nőne a látogatottság. -
PTM
aktív tag
Nekem is az volt a legfőbb előny, ill. volt valaki, akit egy időben rejtettem is, de őt közben kitiltották. Most mennek a reklámok, én nem blokkolom őket. Ha az audio-video részleg egy kicsit rendbe lenne szedve, akkor még lehet, hogy fizetnék újra. Engem elsősorban az a terület érdekel.
-
PTM
aktív tag
Hát, az előző, amúgy prémium useremmel rendszeresen írtam az elefant-cikkek alá, hogy milyen gondok vannak (gyakorlatilag egy arculküöpéssel érnek fel). Aztán több év után ezen a ponton feladtam, eszem ágában nincs újra fiztetni. Sőt, ha eladtam az aktuális dolgaimat, akkor ezt a usert is törlöm.
-
PTM
aktív tag
Némi alapismerettel már olyan nagyokat nem is lehet szerintem tévedni. Én még építek gépet, de alig követem a dolgokat, mégis év elején munka előtt egy reggel összekattintgattam az új ITX konfigot. Hasít is rendesen, elég klassz cucc lett.
De egyetértek, hogy sok embert nem is érdekelnek ezek a dolgok, már a mobil a menő.
-
PTM
aktív tag
Több olyan véleményt látok, miszerint az Anandtech már akkor megtört, amikor Anand 10 évvel ezelőtt elhagyta, Andrei és Ian távozása pedig nagyjából az utolsó szög volt a koporsóban.
Őszintén szólva én ezekből semmit nem érzékelek, régóta nem nekem szólnak az ilyen oldalak. Esetleg a konklúziót átpörgetem érdeklődésből, vagy ha vásárlás előtt feldobja adott tesztet a kereső.
Azért sajnálom, hogy ők is ide jutottak, nagy név volt az Anandtech.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest