- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
"a gyártó küldi a vasat megtartósra, az influenszer cserébe az anyját is, behajítja egy perces shorts-ba (tiktok stb.), utána örül a lootnak, és él mint marci hevesen."
És itt egyébként nincs is fogyasztóvédelmi megközelítésből az ilyeneknek felelőssége az általuk adott tájékoztatás pontossága és kellő alapossága kapcsán? Mert szerintem - bár nem vagyok jogász - a szponzoráció miatt egyértelműen a gyártó / forgalmazó érdekében eljáró félnek kell, hogy minősüljön a videót készítő illető...
-
Illetve megöregedtek azok az olvasók, akik még nem tudnak angoul, és nem feltétlen tartják már a lépést a hardverekkel, mobilokkal.
Szerintem nincs egy ember a környezetemben, aki magyar médiából akarna tájékozódni ilyesmiben, mikor ott a számolatlan külföldi kontent day 1.
Itthon úgy érzem, még jelentős gyártói hátszéllel és valóban jó, több napnyi munkát igénylő teszteléssel járó cikkekkel sem lehetne már akkora közönséget befogni, hogy megérje csinálni.
-
Hát. én nem vagyok már fiatalság jó ideje, de a shortoknak jelentősen több értelmét látom, mint a 30-40 perces képpel megtámogatott extrém szófosásnak. Egy jó teszt struktúrált felépítésű, és fogyasztható is struktúráltan - magas szinten pár perc alatt meg lehet nézni, ha meg bele akarok merülni a részletekbe, ott is tudok szelektálni, hogy melyikekbe. Ha meg referenciának akarom, akkor kevesebb, mint 1 perc. Egy "tradicionális" videonál ez nagyon macerás, és a mélyebb részletek tipikusan jobban is működnek írott formában, képekkel megtámogatva. Shortba (esetleg "médiumba") meg ki lehet venni a cikk gerincét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest