Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tipuka

addikt

válasz oszy #17588 üzenetére

335ezres rendelés volt. Hülye egy méretem van, ahogy Silent77 is írja, akcióban 2 féle méretet muszáj vennem, mert azonos márka és méret esetén is különböznek a méretek sokszor. Vettem most 2 teljesen egyforma Hugo Boss xxl-es nadrágot (mindenben egyforma papíron, méret, szín, stb, kettőt vettem, mert ebből tudom, hogy ez a méretem), több cm a különbség a kettő között szárhosszban. Így egyet muszáj visszaküldenem. Pedig ezek nem 4-5ezer forintos Hollisterek, persze olyanom is van, tök jó nadrágok.
    Eddig amúgy nem volt probléma, szép összegekért vásároltam, de hagytam is náluk pénzt, nem keveset. Most pont rosszul jött ki, mert egy nagy rendelésből nem lett sok minden jó, csak 1 termék. Másik rendelésből meg 1-1 terméket küldtem csak vissza. Ez ilyen, próba nélkül nem tudhatom meg jó-e rám.
    Az oldalnak köszönhetően a 8-12 éves ruhatáram lecserélődött a boxereket és zoknit kivéve, utóbbit találok a kínaiban. (hiába járkálok én árkádba meg plázába, kínaiba, piacra - mondjuk a cserepes sori piac már megszűnt sajnos azóta, így is nagyon ritkán találtam jó ruhát magamra, pár hetente mentem, sokszor hiába).
    Nem ez a hobbim, hogy rendelgetek hülye módon mindent összevissza és "úgy is visszaveszik". Különben biztos az lenne, amit rushty mond. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés