Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Na ez szép:
1) mindenütt egyforma benzinár,
2) az összes utat újítság fel de azonnal...
hol is hallottam én már ilyesmiket?
Úristen, milyen öreg vagyok! -
Zenty
őstag
Újitsák fel mindet! Van elég zsé!
És duma hogy 20 év lenne felijutani az egészet! Ha normális nem bratyo protekcios vállalkozokal csinálnák talán még el is készülne minden 1-2 hónap allat!
-
faster
nagyúr
Konkrétan a Pesti útnál nem ez történt, hanem tényleg feltúrták az utat, aztán lefektettek egy-két (mittoménhány) réteget, megcsinálták a csatornafedeleket, és megszüntették az útlezárást. A csatornafedelek viszont 6-8cm -re is kiálltak az út felszínéből, és már én is azt hittem, hogy ezt így be is fejezték, és nem örültam neki, viszont egy-két hétre rá még ráraktak egy réteget az aszfaltra, és tökéletesen szintbe kerültek a csatornafedelek.
De gege71.hu esete kicsit más, csak én értettem félre a dolgot. -
karyo
senior tag
Valaki azt mondja meg nekem, hogyan lehet az, hogy két MOL kút között
11 HUF árkülönbség van???? -
aesir
veterán
válasz
fokukac #2182 üzenetére
Igaz, majd 50 év múlva is széttárjuk a kezünket, hogy azért nem lehet közlekedni mert 80-90 évvel ezelőtt elb*szták. A forgalom fejlődése miatt persze nem muszáj csinálni semmit, csak időben visszafelé mutogatni. Kár volt egyáltalán macskakövezni, jó volt az földesen is...
-
gege71.hu
addikt
válasz
fokukac #2182 üzenetére
És???
Akkor maradjon is mindenhol úgy nem?
Szentendrén van egy utca....a Barackvirág. Igazi futóműbarát macskaköves omladék. Arrafelé laknak tesómék.Múltkoriban vki aláírásgyűjtést kezdett, az utcában, hogy forduljanak a városhoz a felújítás kapcsán plusz esetleg némi önerő.
Na már most jópár gyökér azzal utasította el a dolgot, hogy jó az úgy ahogy van így legalább lassan mennek a kocsik és különben is akkor majd egy temető is kéne a lejtős utca aljára mert akkor a fenenagy száguldozásban csomóan meghalnának.....
Istenbarmai. -
fokukac
nagyúr
válasz
gege71.hu #2181 üzenetére
azért tegyük hozzá, az, hogy a pesti utak nagy része ilyen, amilyen, azért van, mert amikor először megcsinálták ezeket az utakat, egyszerűen nem alapozták alá őket.
(a saját szememmel láttam már egy csomó útfelbontásnál, hogy van 5-10 centi aszfalt, és alatta a föld - hát persze, hogy megsüllyed)
azonkívül egy csomó helyen a régi, 50 éves útra (macskakőre) terítették rá az aszfaltréteget, azok is olyanok, amilyenek.
szóval ez az elmúlt 30-40 év sara. -
gege71.hu
addikt
Persze, hogy nem két forint, de az adók az üzemanyagon sem 2 forint. Kvázi leszarom, hogy drágább, csinálnák meg 1x jól ahol nagy a terhelés...mit gondoltak, ha felújítják utána csak lepkefing fog azon az úton közlekedni?
Van egy lengyel kollégám. Ő mesélte, hogy bár varsó sem az az hűdenagyon szuperúthálózatos főváros, de említette, hogyí vagy 6-8 éve ott is volt egy valag felújítás és ott az ilyen agyonterhelt utakat vmi dzsörmentchnik eljárással csinálták meg és aszondja 1 centit nem süllyedtek meg azok a szakaszok amikre akkor ilyenformán többet költöttek. Szemléletmód kérdése...
Nap mint nap közlekedek Bp-Szentendre vonalon... A fővárosunkat nem, hogy nem szívelem, de újabban egyenesen GYŰLÖLÖM az útviszok miatt. Hozzájön a g**idrága benya...ehhh hagyjuk...''puskakelletvolnaehhezamelóhozbazmeg!''
Reggelente a demszkyt legalább 5x ''megemlítem''. -
gege71.hu
addikt
Ez nem egy sáv hanem teljes szélesség! bentebb a Flóriánnál tényleg úgy csinálták, hogy réteg, de a csatornafedők még feljebb voltak a szintnél majd a következő réteggel hozták szintbe azokkal.
Tegnap viszont az említett szkaszon teljes szélességben csinálták és jócskán a fedlaptetők szintje FELETT van az aszfalt szintje. Ha erre még húznának réteget akkor a fedlapok még mélyebbre kerülnének még nagyobb tankcsapdát alkotva..ezért fura. -
faster
nagyúr
válasz
gege71.hu #2170 üzenetére
Szentendrei út egyes részein figyeltétek az új aszfaltot?(ahol már van ugye).
Tegnap megcsinálták a Szentendréről befelé tartó szakaszon az Ósan előtti fentebbi lámpasor és a vasúti felüljáró közti szakaszt.
Eszem megáll ha eza végleges!!!
A csatornafedők teteje vagy 3-5 centivel mélyebben van az aszfalt járórétegénél.
Én is azt hittem, amikor a Pesti útnál csinálták ugyanezt, hogy ez a végleges állapot, de aztán még vittek fel egy plussz réteget, és teljesen sima lett, reméljük, itt is ez történik. Csak furcsa volt, hogy az addig lezárt sávot megnyitották a forgalom előtt, még mielőtt teljesen befejezték volna. -
gege71.hu
addikt
Kicsit off>>>
Szentendrei út egyes részein figyeltétek az új aszfaltot?(ahol már van ugye).
Tegnap megcsinálták a Szentendréről befelé tartó szakaszon az Ósan előtti fentebbi lámpasor és a vasúti felüljáró közti szakaszt.
Eszem megáll ha eza végleges!!!
A csatornafedők teteje vagy 3-5 centivel mélyebben van az aszfalt járórétegénél.
Ehhez elég lesz néhány fagyos lucskos téli nap és szét fogják körülötte verni a kocsik az utat, aztán a kátyó meg a kocsikat.
Mivel dugó volt és sokat álltam az új felületen volt szerencsém megvizsgálni. Elég likacsos szemcsés amolyan olcsóaszfaltnak tűnik. nem elég kompakt. Bár nem értek hozzá, de szerintem ez az kimaradhatott a keverékből, hogy ócsítsanak....
Mindenesetre szopogathat a Betonút ha ebből amit írtam bármi is beigazolódik!
Ja és kiszintezve még véletlenül sem volt az út. Pedig a 11-esnek az alapjai is meg vannak már rogyva. Hűen reprezentálja kis hazánkat, -
Zenty
őstag
Jah és ez a környezetkimélő( 0 benzin) autokat tuti nálunk államilag nem lesznek támogatva! Csak az ustolso végső pillanataokba amikor már megszivtuk...! ( Mert végsőkig nyalni kell az olajmágnásoknak ,mert olyan rendesek hogy nálunk olcson adják a benzint!! Igy meg kell hálálni
Pedig milyen gyó lenne ha ezekre az autokra elengednék a reg dijat meg az áfát! Akkor egy priust lehetne venni vagy 3 milkojért! Ami nem kevés ,de egy átlag közép kategoriás kocsi ára !
Bár mondjuk ez a bio dolog jobban teccik mint ez a fél megoldás a priusnál!
De a lényeg mih megint szarul döntünk! ....
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
mi lesz itt az olajpiacon, ha houston-t elkapja a hurrikán...
szerintem (hofi után szabadon) vegyétek tele a fürdőkádat benzinnel... -
joysefke
veterán
válasz
hobizoli #2164 üzenetére
Valószínűleg náluk államilag támogatott a benzinár, vagyis nem pakolnak rá adókat stb. Türkmenisztánban nincs annyi autó, hogy ezt ne lehessen megcsinálni. (és ezáltal nem csak népszerűségre tesz szert a türkmén basi,
hanem az ország is nagyobb tempoban fejlődik) Külföldre nyilván drágábban adják a naftát. (de nem 290 ért) -
joysefke
veterán
Naploban, vagy a másik ökörségben volt, hogy Türkménisztánban
a benzin ára 4 azaz ''négy'', ''four'', ''vier'' FT literenként. -
gabe_
őstag
Most hallom a híradóban, hogy holnaptól -3ft a benzin? Ezek a kiskerárakról beszélnek?
Kecskeméten tegnapelőtt tankoltam, omw kútnál: 95-ös: 281,9huf/l volt...
Ja, csak lehetséges, bocs...
[Szerkesztve] -
misu
senior tag
Hy!
Slovnaft:
Bővebben: link
De egy hete is ennyi vót, lehet, hogy már nem is fressítik...
Bye! -
kymco
veterán
A Rita még csak trópusi vihar, és még igazán nem is okozott kárt, de már emelkedik a kőolaj ára.....
-
tildy
nagyúr
Veszprém : 270 FT
1 hete legalábbis
Mondom, még számlát is scannelhetek róla. Essonál is ugyanannyi volt odaát szemben. Hasonló meglepetést jelentett a kardiológiai intézet előtt elhaladva egy shell kútnál kiírt 276Ftos 95ös benzines felirat is szept 16-án, pénteken.
[Szerkesztve] -
karyo
senior tag
Mondjon valaki egy aktuális MOL benzinárat !
Szlovákia REAL-K: 266 ! -
spirit007
senior tag
''Nem akarom véédeni Elődőt''
Nem is kell , felelőtlenül/szabálytalanul vezetett és halálra gázolt egy embert .
''Megúszta'' a ''jó'' ügyvédei segítségével , a lelkiismeretével meg számoljon el ha tud/van neki ...
A benzinárról :
Nem vettem észre , hogy kevesebb autó közlekedne az elmúlt hetekben a magas benzinárak miatt .
A TV-ben látottak alapján meg nyílvánvaló , hogy szépen mindenki beépíti a szolgáltatási árakba , majd ha esetleg csökkenni fog az ár akkor egy kis extra profithoz jutnak ...mivel mindenki a taxisokhoz hasonlóan gondolkodik
''árat csökkenteni nem fogunk , legfeljebb nem emelünk '' -
tildy
nagyúr
válasz
joysefke #2146 üzenetére
Ezt már talán mondtam máshol:
-nem tudoka pontos történetet, de:
-fű két nap után si kimutatható a vizeletből
-speed szintén
-és még jó pár drog.
Tehát ha én mondjuk elszívnák szombaton egy joet, és kedden a rendőrök ''megszondáztatnának'' , drogra kiterjedten is, akkor azt bebuknám. Holott, kedden én már abszolút nem vagyok a fű befolyásoltsága alatt. Nem akarom véédeni Elődőt, a fenti agymenetem csak egy kitalált történet... -
bandiras2
senior tag
http://www.nol.hu/cikk/373206/
Na itt a cikk a VOLVO ról. + egyéb alter autók is szerepelnek a cikkben.
http://www.origo.hu/auto/ujdonsag/20050425etanoluzemu.html
SAAB.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Úgy olvastam, valahol a neten(google etanol), hogy minimálisan drágább az ilyen volvo. Azért kell bele a szabályozás, mert az alkoholnak kisebb az ereje, ergo több kell belőle egy kicsit: +30/50%, ha tisztaszesszel megy. Keverékkel kevesebb. Bioszesz? tartály a pincébe, vagy a kert alá, és mehet bele minden ami megterem. Napkohó? www.tuningnet.hu
-
bandiras2
senior tag
http://index.hu/homar/index.php?more=1&title=gazdasagos_biodizel
TESCO gazdaságos tankolás dízelbeCsak dízel autót veszek
-
bandiras2
senior tag
Akinek meg van kertes háza, az építhet erjesztő-lepárló combót. Minden ami megterem a sok gaz között, és nem kerül elfogyasztásra, mehet a lecsóba, és tisztaszesszé lehet párolni. Benzinhez adagolva 50% os keverékkel gond nélkül járathatja az ember a kocsiját vele. Hogy totál zöldek legyünk, akár napkohóval is hajthatjuk a desztillálót tüzifa helyett
A skandinávok már gyártanak vegyestüzelésű volvókat is, önszabályozó injektorral
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Csak ne haborogjunk annyir avartuk a nyugataot hogy csak na: - )))
Na aug vegen allig kapta hujjet mikor meglattam a 1.4euros 95-otos ara a hollan falvakban... allitolag azota sme lett ocsobb mult heten mat 1.6-nal tartott:- )))
udv
neduddki
p.s.:- )))
ellenebn sajat bevallasuk szeritn 3500 az atlagfizates, es rohatt sok a biciklista is:- )))) -
sbazsi
veterán
utasa az viszont volt.
másik autoba simán beleülhet, és szerintem attól sem tart, hogyha lett volna, bevonták volna a jogsiját.
ja, és szerintem nem burzsujak a szülei, mert
1 nem hagyják, hogy az autot kivonják a forgalombol
2 nem sok olyanról hallok, hogy ne lenne jogsija 29 éves korára...
3 ha annyira burzsuj, hogy soförrel jár, akkor se hagyná az 1 pontot. -
kymco
veterán
Mert nem álltak fenn a feltételek az előztes letartóztatásra. Az ítélet után csukják majd le.
A feltételek pedig nagyjából, a teljesség igénye nélkül:
1, Nem áll fenn a bűnismétlés veszélye (a totálkáros autóval már nem furikázik)
2, Nem áll fenn a bűntársakkal való összebeszélés veszélye (egyedül vezetett)
3, Nem áll fenn az elrejtőzés veszélye (becsszóra!)
Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor nem igen zárják be az ítélethozatal előtt. -
Tsunami
senior tag
Biztos egy lezsírozott ügyvéd bebizonyította, hogy éppen akkora G nyomás érte a csávót, hogy elsötétűlt elötte a kép, ezért le akart húzódni látatlanba az út szélére, hogy ne veszélyesztesse a forgalomban haladókat
''ejnye bejnye kisfiam kérlek ilyet többet ne csinálj, mert a burzsúly szüleidet így lejáratod''
-
scang
senior tag
én si soför voltam, nem az a legnagyobb gond, hogy az ural, uaz, mennyit kajázott, hanem, hogy mennyit loptak el tisztek.
egyébként ma is sok ilyet finanszírozunk.
Bővebben: link -
sbazsi
veterán
válasz
Tsunami #2118 üzenetére
ma reggel bemondták az egyik rádióban, hogy hazaengedték.
De minek???
szándékos - nem szándékos, nem mindegy?
120-szal a városban
jogosítvány nélkül
forgalomból kivont auto
1 ember meghalt, több sulyosan megsérült.
mi kell még hogy lecsukják (nem csak egy-két évre gondolok)? esetleg ittasan/drogosan vezessen?elüssön egy diákosztályt? rendőrt öljön? -
Tsunami
senior tag
válasz
joysefke #2116 üzenetére
Lehet annyit simán. Mellesleg olyan 10 év járna ezeknek. Amiből leűl mondjuk 6 évet, és nem kaphat mondjuk 15 évig jogsit.. Nem szándékos emberölés, nem előre megfontolt, nem közvetlenűl az ő hibájából történt, tehát semmiképp sem kaphatna annyit mint egy ''normális'' emberölésért.
-
joysefke
veterán
Most erre nem tudok mit mondani, de természetesen az ilyesmit
(halált okozó közuti baleset gondatlan okozása jogoítvány nélkül, forgalomból kivont autóval) lehetne jóval súlyosabban büntetni.
Bazmeg kioltott egy emberéletet, és max 3 évet ül.
Talán még füves cigiért is lehet ennyit kapni -
doc
nagyúr
azert nem semmi, hogy a bomos hogy birta a gyurodest, karcolas nelkul meguszta az allatja...
viszont a harom ev nevetseges. egy jo ugyveddel max. 1 evet leul, aztan gyilkolaszik tovabb. legalabb 10-15 evre ketrecbe zarnam, sot, ha tobben lattak mar korabban is igy szaguldozni, akar meg tobbre is. megerdemli.
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
válasz
DaSilva #2111 üzenetére
Miért kéne széndioxidból előállítani a CHt?
Éppen az a lényeg:
Előállítják a biomasszát nagy mennyiségben, ez a gép pedig rövid úton
gázolajat csinál belőle.
Pontosan így jöttek létre a nagy földgáz és kőolajmezők:
Elhullot állatok teteméből és talán növényekből a föld alatt nagy nyomáson és magasabb hőmérsékleten hosszú idő alatt gáz és olaj keletkezett.
Na ez a cucc állítólag katalizátorok segítségével felgyosítja a folyamatot. -
sbazsi
veterán
válasz
joysefke #2106 üzenetére
''Szerintem is be kellene vezetni valamilyen korlátozást, ne szerezhessen akárki jogosítványt.''
És mit érnél el vele???
faster
nagyúr
válasz
joysefke #2110 üzenetére
Az indexes cikk azóta a helyére került:
DaSilva
senior tag
válasz
joysefke #2110 üzenetére
nem akarom a szárbaszökkenő lelkesedést térdenlőni, de ez azért még nem a hasraesés kategória. a széndioxidot visszaredukálni szénhidrogénné, na az lesz majd hasraesés meg
(a növények pár milliárd év evolúcióval a hátuk mögött ~0,5% hatékonysággal csinálják, úgyhogy nem lehet könnyű biznisz) -
joysefke
veterán
Szevasztok megérkezett a felmentő sereg német vegyészek formájában:
Bővebben: link
Megfelelő katalizátorok segítségével szerves anyagokból dízelolajat állít elő.
Az eljárást szabadalmaztatták, már működnek üzemek.
Az indexen is volt egy idiota cikk:
Macskaetemekből dízelolaj vagy valami ilyesmi volt a címe.
Most a termék homepage-jának nyítóoldalára csak azután tudsz belépni,
miután elolvastad, hogy ökörség a macskatetemes baromság
Na ennyit az indexes hírek korrektségéről:
-Viccet csinálnak egy új technológiából
-Elfelejtik(észre sem veszik) annak nagyságát, lehetőségeit hangsúlyozni.
Igaz is, egy ilyen címre hogy ''Macskaetemekből dízelolajat állítanak elő német vegyészek'' többen kattintanak, mint egy értelmes picit tudományosabb címre.
És a cikkben meg ráadásul azt hangsúlyozzák, hogy morálisan mennyire megkérdőjelezhető az új technológia, mert az állatvédők is megmondták...
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Más. Amikor katona voltam olyan techinkán, ami egy jófajta orosz autó, az URAL alapjaira épült. 100 liter benzint fogyasztott százon. Egy hadgyakorlat már abban az időben is drága volt a benzinköltség miatt..... Nem is gyakorlatoztunk túl sokat
-
joysefke
veterán
Hogy végre valami témábavágót is hozzászóljak:
Szerintem is be kellene vezetni valamilyen korlátozást, ne szerezhessen akárki jogosítványt.
Eddig volt is ilyen korlátozás, márpedig a 8 általános, ezt most eltörölték (vagy tervezik).
A 8 általános és egy teszt, hogy a jelentkező írni, olvasni tud-e szerintem megfelelő szűrést biztosítana.
3 éve csináltam a jogsit, kisvárosban, és az oktatóm mondta, igen sokan jelentkeznek jogsira, akik még olvasni sem tudnak. No comment
Azt tőlem ne kérdezzétek, hogyan kapnak ezek a személyek jogsit...
Mert kapnak, sajnos
[Szerkesztve] -
Vallon
tag
Figyu tényleg nincs baj, de a PH-n már ezer helyen dúlnak a harcok. Ezeknek a harcoknak az első áldozata a viccrovat volt. Ha így folytajuk, (magamat is beleértve) az egész fáradt gőz pihentetve lesz.
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke #2101 üzenetére
Nem akartam megsérteni azokat sem, akiknek csak akármilyen diplomája, papírja van az érettségi mellett, nincsen velük semmi probléma.
A probléma szerintem ott van, hogy az a ternd, hogy
A gyerek mindenképpen gimibe menjen, utánna meg tökkmindegymilyen fősuliba,
és szerezzen valamilyen papírt. Még akkor is, ha utál a padban ücsörögni és elméletet tanulni, akkor is ha utálni fogja leendő ''értelmiségi'' munkáját és sokkal szívesebben és hatékonyabban végezne szakmunkásmunkát, feltéve, hogy lenne presztizse, megbecsülése. (És otthon nem azt sulykolták volna a fejébe, a kétkezi munka az szar,
mennyé szerezzél papírt)
Nem kell mindenkinek informatikusnak, jogásznak stb stb lennie,
nincs szükség ennyi diplomás emberre.
Ha valakinek NEM EHHEZ van tehetsége akkor minek erre kényszeríteni, hogy beiratkozzon egy olyan főiskolára a keservesen elvégzett gimi után, amit
utál, amivel alig fog pénzt keresni, nagy avószínűséggel elvégezni sem fogja, és
felveszi ráadásul a diákhitelt, amit egész életében törleszthet.
Csak azért, mert lenézzük a munkásokat élből, és a többi haver is egyetemre jár, és
milyen marha jó bulik vannak a tanulás helyett.
Ezt a témát részemről befelyeztem, nem offolok többet ide
Állítólag most picit lejjebb fognak menni a benzinárak, nem is baj, 3 hete ott áll a kocsim a parkolóban, mert nincs kedvem 280FT os benzinnel utazgatni.
Ha 260 Alá megy, akkor hajlandó vagyok valamelyik 7végén hazakocsikázni
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
válasz
joysefke #2101 üzenetére
Én is azért mentem jó gimibe, végeztem egyetemet, mert aszüleim azt akarták.
Az volt a trendi
Vannak emberek akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyerekeik 8+4+5 évet
járjanak iskolába, mert nincs rá pénzük. Erről pedig a gyerek tehet a legkevesebbet, ezért nem kell lenézni. -
joysefke
veterán
Nem azt mondtam, hogy az irodai alkalmazottak butak vagy ilyesmi
Annyit mondtam, hogy: manapság nehéz ezzel jó pénzt keresni, míg egy JÓ szakmával
vannak jó kilátások (van esélyed dobni a nagy kockával és 6 ost is dobhatsz)
És nem biztos hogy egy szorgalmas szakmunkás akinek jó szakmája és állása van az az érettségi hiánya miatt alacsomyabbrendű lenne mint mi nagyon okos és művelt emberek.
Manapság minden hülyét átrugdalnak az érettségin, nem olyan nagy dolog megszerezni, ezért nem tekinthető a műveltség zálogának.
4,5 volt asszem az érettségi átlagom, előre volt 3 tárgyból ötösöm
nyelvvizsga német
OKTV 7 FIZ
OKTV 1X MATEK
többi négyes lett.
De ez nem egy nagy dolog, tudom, hogy semmit nem érnék a nagy oktvmmel meg ezekkel, ha érettségivel kéne dolgoznom,
mjg egy jó szakmunkás szakmában el tudom képzelni, hogy szívesen dolgozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest