Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
karyo
senior tag
Szavaidból számomra az jön le, hogy kommunistának gondolsz a gondolataim maitt... attól függetlenül, hogy annak a rendszernek ám voltak előnyei is, igenis meg kellene tiltani, hogy ilyen rablógazdálkodás menjen a benzinpiacon. A MOL ne engedje meg, hogy saját kútjai ekkora árréssel dolgozzanak, fix X forint haszon legyen, és ne ez. Szerintem, ahogy egyik hsz-ben említették, ha a cigaretta lehet fix áras, akkor a benzin is legyen az!
-
gege71.hu
addikt
Persze, hogy nem két forint, de az adók az üzemanyagon sem 2 forint. Kvázi leszarom, hogy drágább, csinálnák meg 1x jól ahol nagy a terhelés...mit gondoltak, ha felújítják utána csak lepkefing fog azon az úton közlekedni?
Van egy lengyel kollégám. Ő mesélte, hogy bár varsó sem az az hűdenagyon szuperúthálózatos főváros, de említette, hogyí vagy 6-8 éve ott is volt egy valag felújítás és ott az ilyen agyonterhelt utakat vmi dzsörmentchnik eljárással csinálták meg és aszondja 1 centit nem süllyedtek meg azok a szakaszok amikre akkor ilyenformán többet költöttek. Szemléletmód kérdése...
Nap mint nap közlekedek Bp-Szentendre vonalon... A fővárosunkat nem, hogy nem szívelem, de újabban egyenesen GYŰLÖLÖM az útviszok miatt. Hozzájön a g**idrága benya...ehhh hagyjuk...''puskakelletvolnaehhezamelóhozbazmeg!''
Reggelente a demszkyt legalább 5x ''megemlítem''. -
bandiras2
senior tag
Úgy olvastam, valahol a neten(google etanol), hogy minimálisan drágább az ilyen volvo. Azért kell bele a szabályozás, mert az alkoholnak kisebb az ereje, ergo több kell belőle egy kicsit: +30/50%, ha tisztaszesszel megy. Keverékkel kevesebb. Bioszesz? tartály a pincébe, vagy a kert alá, és mehet bele minden ami megterem. Napkohó? www.tuningnet.hu
-
fokukac
nagyúr
azért, ha belegondolsz, ha mi (akár kis hazánk, akár a nyugati világ egésze) visszafogjuk a fogyasztásunkat, viszont a kínaiak és az indiaiak nem teszik ezt, akkor nem fognak csökkeni az árak. maximum kevésbé fognak nőni.
meg különben is, az energiaigényes feltörekvők max. akkor rekednének meg, ha a nyugati fogyasztók nem vennének több kínai árut. Ami elég nehéz dolog, mert lassan már mindent ott gyártanak. -
-
kymco
veterán
A briliáns gondolat abban rejlik, hogy így kis költséggelkét ÁFA csökkentést él meg a magyar polgár.
És ez nem baj, csak ravasz dolog.
A jövedéki adóval kapcsolatban én úgy tudom, hogy van némi mozgásterünk (EU. minimumot határozott meg, ami felett vagyunk), tehát a befagyasztás MSZP-s csúsztatásnak tűnik nekem.
Újsághírek szerint az állam napi 1-2-3 milliárd többletbevételre tesz szert az üzemanyag áremekedésből. -
aesir
veterán
-
Szalma
őstag
(Nem a légkeverős módot kell választani, hanem az alul/felül sütőt és sütés előtt (max. hőfokon) egy vályú vizet kell berakni. Arra kell vigyázni, hogy a kenyér tésztája alá ne kerüljön majd víz. Akkor kell ''bevetni'' a kenyeret, ha már forr a víz...
Na jó, lehet hogy nem 100%, de pont megfelelő.)
Szeretettel:
Szalma -
lajafix
addikt
Buta vagy, mint a tök!
Az ESSOnál meg poénból írták ki, hogy 1 liter adótartalma 145 forint....
A gaz USAban jótéteményként kerül a felébe a benya, mint nálunk?
'' amíg normálisan nem kezdenek viselkedni az arabok, akik afinomító cégek cinkosai '' Be kéne fejezned inkább a mai leckét. A 3as szorzótáblát. Az üzemanyagár nagy része ezen az észak balkáni banánültetvényen ADÓ.
Csókol anyád, Lujza. -
Szeke
senior tag
Az olajfelhasználás soha a büdös életbe nem fog csökkenni. Kína még csak most KEZD motorizálódni. Még ha a fejlett országok csökkentenék is a felhasználást, Kína egymaga képes az egészet simán felborítani. Nem tudom, miért aggódtok annyira: az egyensúly meg fog teremtődni. Ha túl magas lenne a benzinár, az emberek igénye megnőne az elektromos autókra és egyéb kisfogyasztású eszközökre --> csökken a benzinigény --> csökken a haszon.
Erről mindig csak az jut eszembe, amit Londonról mondtak anno : ''ha ilyen ütemben növekszik a lovaskocsik mennyisége, X időn belül ellepi Londont a lósz*r''. Nagyon találó mondat ez. Ha drága lesz a benzin, lesz valami új helyette. Nem kell izgulni
SZERK: én is kocsival járok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest