Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Az olajfelhasználás soha a büdös életbe nem fog csökkenni. Kína még csak most KEZD motorizálódni. Még ha a fejlett országok csökkentenék is a felhasználást, Kína egymaga képes az egészet simán felborítani. Nem tudom, miért aggódtok annyira: az egyensúly meg fog teremtődni. Ha túl magas lenne a benzinár, az emberek igénye megnőne az elektromos autókra és egyéb kisfogyasztású eszközökre --> csökken a benzinigény --> csökken a haszon.
Erről mindig csak az jut eszembe, amit Londonról mondtak anno : ''ha ilyen ütemben növekszik a lovaskocsik mennyisége, X időn belül ellepi Londont a lósz*r''. Nagyon találó mondat ez. Ha drága lesz a benzin, lesz valami új helyette. Nem kell izgulni
SZERK: én is kocsival járok.
[Szerkesztve]A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
lajafix
addikt
Buta vagy, mint a tök!
Az ESSOnál meg poénból írták ki, hogy 1 liter adótartalma 145 forint....
A gaz USAban jótéteményként kerül a felébe a benya, mint nálunk?
'' amíg normálisan nem kezdenek viselkedni az arabok, akik afinomító cégek cinkosai '' Be kéne fejezned inkább a mai leckét. A 3as szorzótáblát. Az üzemanyagár nagy része ezen az észak balkáni banánültetvényen ADÓ.
Csókol anyád, Lujza.Rock'n Roll
-
Szalma
őstag
(Nem a légkeverős módot kell választani, hanem az alul/felül sütőt és sütés előtt (max. hőfokon) egy vályú vizet kell berakni. Arra kell vigyázni, hogy a kenyér tésztája alá ne kerüljön majd víz. Akkor kell ''bevetni'' a kenyeret, ha már forr a víz...
Na jó, lehet hogy nem 100%, de pont megfelelő.)
Szeretettel:
Szalma -
aesir
veterán
Kanadában a fa is olcsóbb, meg a sípályákat sem kell hóágyúzni, a szemetek
Egyébként Torontóban bizonyos típusú lakásoknál, ha ez a megfelelő szociális helyzettel párosul, akkor ingyen van a fűtés és a melegvíz. Namost ott 8 hónapig fűteni kell, azért ez nem rosszVan saját életem...
-
prmcsk
addikt
'' Mondjuk 1 millió személyautó esetén, lehet a forgalom napi 1 millió liter ''?
Valamit nagyon szerényen számolsz !
Ha a MOL egy éves tiszta jövedelme kb.40 milliárd, akkor az napi 110 milliót jelent
tisztán."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
kymco
veterán
A briliáns gondolat abban rejlik, hogy így kis költséggelkét ÁFA csökkentést él meg a magyar polgár.
És ez nem baj, csak ravasz dolog.
A jövedéki adóval kapcsolatban én úgy tudom, hogy van némi mozgásterünk (EU. minimumot határozott meg, ami felett vagyunk), tehát a befagyasztás MSZP-s csúsztatásnak tűnik nekem.
Újsághírek szerint az állam napi 1-2-3 milliárd többletbevételre tesz szert az üzemanyag áremekedésből.www.refujvaros.hu
-
prmcsk
addikt
Ezzel én is tisztában vagyok, de a napi egymilliót akkor is kevésnek tartom.
Erről elvitatkozhatunk mindaddig, amíg konkrét számok nincsenek."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
kymco
veterán
-
nagyúr
azért, ha belegondolsz, ha mi (akár kis hazánk, akár a nyugati világ egésze) visszafogjuk a fogyasztásunkat, viszont a kínaiak és az indiaiak nem teszik ezt, akkor nem fognak csökkeni az árak. maximum kevésbé fognak nőni.
meg különben is, az energiaigényes feltörekvők max. akkor rekednének meg, ha a nyugati fogyasztók nem vennének több kínai árut. Ami elég nehéz dolog, mert lassan már mindent ott gyártanak.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bandiras2
senior tag
Úgy olvastam, valahol a neten(google etanol), hogy minimálisan drágább az ilyen volvo. Azért kell bele a szabályozás, mert az alkoholnak kisebb az ereje, ergo több kell belőle egy kicsit: +30/50%, ha tisztaszesszel megy. Keverékkel kevesebb. Bioszesz? tartály a pincébe, vagy a kert alá, és mehet bele minden ami megterem. Napkohó? www.tuningnet.hu
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
gege71.hu
addikt
Persze, hogy nem két forint, de az adók az üzemanyagon sem 2 forint. Kvázi leszarom, hogy drágább, csinálnák meg 1x jól ahol nagy a terhelés...mit gondoltak, ha felújítják utána csak lepkefing fog azon az úton közlekedni?
Van egy lengyel kollégám. Ő mesélte, hogy bár varsó sem az az hűdenagyon szuperúthálózatos főváros, de említette, hogyí vagy 6-8 éve ott is volt egy valag felújítás és ott az ilyen agyonterhelt utakat vmi dzsörmentchnik eljárással csinálták meg és aszondja 1 centit nem süllyedtek meg azok a szakaszok amikre akkor ilyenformán többet költöttek. Szemléletmód kérdése...
Nap mint nap közlekedek Bp-Szentendre vonalon... A fővárosunkat nem, hogy nem szívelem, de újabban egyenesen GYŰLÖLÖM az útviszok miatt. Hozzájön a g**idrága benya...ehhh hagyjuk...''puskakelletvolnaehhezamelóhozbazmeg!''
Reggelente a demszkyt legalább 5x ''megemlítem''. -
karyo
senior tag
Szavaidból számomra az jön le, hogy kommunistának gondolsz a gondolataim maitt... attól függetlenül, hogy annak a rendszernek ám voltak előnyei is, igenis meg kellene tiltani, hogy ilyen rablógazdálkodás menjen a benzinpiacon. A MOL ne engedje meg, hogy saját kútjai ekkora árréssel dolgozzanak, fix X forint haszon legyen, és ne ez. Szerintem, ahogy egyik hsz-ben említették, ha a cigaretta lehet fix áras, akkor a benzin is legyen az!
Enjoy the silence.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest