Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Nálam most egy 190-es öngyújtós Merci van ami pesti dugóban eszik 6,5 l -t százon
-
spirit007
senior tag
re: BosX
''simán bkv-val járnék akkor is, ha megtehetném, hogy autóval járjak.
Nekem fontosabb az, hogy felszállok a blahán a metróra és 10perc múlva a délinél vagyok, mint a kényelem.''
Képzeld én is simán járnék BKV-val , ha nem 3/4 4-kor kéne melóba indulnom és nem 28 Km-re lenne a munkahelyem (Budapestről van szó!!!)
Csak ugye olyankor még nuku tömegközlekedés ...
Délután meg (12óra meló után!!!) kurv@ kellemes dugóban araszolgatni , dehát a kocsit nem lőhetem haza csúzlival ! -
spirit007
senior tag
''Ha a kispénzűek legalább annyit megtennének, mint pl én, hogy nem veszek kocsit hitelből, majd ha lesz pénzem, megveszem, akkor már érezhetően kevesebben lennénk az utakon''
Figyelj má' te nagyon okos ''vállalkozó'' !
Ha így csináltál volna te is , a büdös életbe nem lenne A6 2,5 -öd !
Teeee nagyonokoooos ! -
spirit007
senior tag
És a jegyek/bérletek ára szintén emelkedik a benzin/gázolaj árával .
-
spirit007
senior tag
válasz Tangerine #843 üzenetére
Lehet , hogy már most is csökkenhetett volna 8-10 Ft-ot de ismerve a MOL árképzését el fogják húzni a ''csökentéseket'' a következő emelésig !
Épeszű ember elgondolkodik : ha 2 Ft csökkenést vesszük , aminek kb.70 % adó akkor a MOL 60 Fillérrel (ami kb. 0,0034 USD) csökkentette a benzinárat ami olyan 0.0075 % csökkenés ...
Komolyan azt hiszik hogy valaki beveszi ezt a sz@art ! -
spirit007
senior tag
Ja , csakhogy USD szinte a béka segge alatt van ! És egy évvel korábban kb. 240 Ft volt most meg ~190 , tehát minimum 25% -al olcsóbb lehetne a benzin , vagy ha az inflációt leszámítjuk akkor is legalább 15% -al !
Tessékmármondani hol a p*csában van ez a csökkentés . Jaaa ??? Vagy ez az extraprofit a MOL-nak ??? ...az államnak is ...
Maradjunk aban , hogy a dohány/ital/benzin trió a legjobb , legegyszerűbben nyomon követhető sarcolási lehetőség . Sokkal egyszerűbb és kevesebb munkát igényel mint pl a ''fekete gazdaság'' felszámolása/megadóztatása amit minden kormány az elmúlt 14 évben céljául kitűzött . -
spirit007
senior tag
Én meg nem tankolok ebben a HÓNAPBAN !
ui.: tegnap tankoltam éccaki szomszédunknál , asszonypajtinak meg hétfőn TESCO gazdaságost
- jut eszembe TESCO-s benzint ugye nem a MOL -tól veszik ? -
spirit007
senior tag
válasz Avicularia #1510 üzenetére
A kereskedők egy fillérrel sem adnak többet a vezetett szervizköny miatt , viszont ha magánszemély veszi meg akkor nagyobb a bizalom , minimum a Km óra állás valós . A nejemnek nemrég vettünk autót és kizárólag szervizkönyvesek közül válogattunk .
Az én Puntomon 80ezernél elszakadt a vezérműszíj ... -
spirit007
senior tag
válasz Avicularia #1513 üzenetére
Semennyit , ui. holtponton állak a szelepek/vezérmű tengely , szóval baromi mázlim volt . Egy ismerős meg elvontatott szerelőhöz
Az eset konkrétan 2 nappal a szervizes csere előtt történt (elő voltam jegyezve szíjcserére ...) úgyhogy a védőangyalom megóvott a további kiadásoktól . Az óra állása pontosan 80014 km-volt ennél a motornál (1,1l) 80.000-nél írják elő a cserét
Ja , a szíj+feszítőgörgő+munkadíj összesen 9e Ft volt . (+2 sör a vontatás
) -
spirit007
senior tag
''Nem akarom véédeni Elődőt''
Nem is kell , felelőtlenül/szabálytalanul vezetett és halálra gázolt egy embert .
''Megúszta'' a ''jó'' ügyvédei segítségével , a lelkiismeretével meg számoljon el ha tud/van neki ...
A benzinárról :
Nem vettem észre , hogy kevesebb autó közlekedne az elmúlt hetekben a magas benzinárak miatt .
A TV-ben látottak alapján meg nyílvánvaló , hogy szépen mindenki beépíti a szolgáltatási árakba , majd ha esetleg csökkenni fog az ár akkor egy kis extra profithoz jutnak ...mivel mindenki a taxisokhoz hasonlóan gondolkodik
''árat csökkenteni nem fogunk , legfeljebb nem emelünk ''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest