- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Köszi. Én is pont Mi 9T-ről jönnék.
Ami amúgy hibátlan, csak az akksija gyengélkedik..de még használható.Fotózás nekem sem annyira létszükség, egy gcam még segíthet is kicsit rajta, 4k30-at ez a telóm is tud, azért lett volna a pro, hogy legyen 4k60 már akkor.
Játszani én sem játszom, így a melegedés talán nem lesz gond.
Jack nekem nem hiányozna, hangszóróra sem vagyok háklis.
Böngészés, YT, pár app, néha videó, fotó, jó akksi.
Mi 9T sincs nyüstölve, teszi a dolgát, ennek megfelelően keresném az utódját, ezért jutottam ehhez a telóhoz.
Pixel 7 volt még látómezőben, de közben lassan jövök rá, hogy szűz droid ide-oda, nekem inkább hátrány lenne...a keresősávot sem lehet eltávolítani gyári launcheren.
A54 Samu is még tervben volt, de tesztek alapján ennek is kérdéses a fürgesége. Volt már Samum, elvoltam vele (S2, S4, S5), de a Mi 9T csúcsteló ezekhez képest (persze, mert újabb is). Annyira nem vágyom vissza, a hosszú update sem vonz, előbb utóbb úgyis mindig elcseszik a jól működő rendszert, hogy vegyél újat.Pá
Megfontolom. Csak jönne már hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Egyesült Arab Emirátusokba érkezett a két modell, sok meglepetést nem tartogatnak az árat leszámítva, csak azt meg nem közölték.
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest