Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee039
újonc
válasz
andras_koczi
üzenetére
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
törölt tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Szóval akkor a táblát kellett volna megtartanom?

Amúgy van valami info a kitkat frissítés esélyeiről? -
törölt tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
A kártyát dobjam ki, vagy a gépet?

-
törölt tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Az az érdekes,hogy az említett kártya előtte működött egy telefonban, majd, amikor átraktam a tabletbe, onnantól fel sem ismeri egyik sem!

-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon örülnének a fórumgazdák, ha egy új topikot nyitnék egy majdnem ugyanolyan terméknek.
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Az igaz, hogy az enyém 3g nélküli verzió, ezen bizony van hdmi. Nem gondoltam volna, hogy a "jobban felszereltről" ezt lespórolják.
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Miért szükséges az mhl? Én hdmi-n próbáltam, teljesen jól használható képet kaptam, akár full hd-ban is. Video, hang szépen átment.
-
törölt tag
válasz
andras_koczi
üzenetére
Én még nem próbáltam, mivel nincs ilyenem (mármint kábelem), de gondolom, hogy egy másik gépnek a kábele is jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest