Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
üzenetére
Hát hidd el elég nyomós indokom, van, hogy ezt mondom a márkára, ha gondolod privátban kifejtem. Ez is noname kínai tablet jó csengő névvel. De örülök, hogy te legalább meg vagy elégedve vele, sok tulajdonossal ellentétben. A beexből ami ér valamit az az E2, mini bee és a mini bee 3g, . Az a baj, hogy akik ezt megveszik pl s1, s2, s4, azt hiszik és képzelik, hogy ez olyan mint egy galaxy tab, vagy egy ipad csak éppen tized áron és szent meggyőződésük, hogy óriási üzletet csinálnak ha megveszik az S1 tabletet a metróban áfa nélkül 7700 magyar forintér. Az s2 bruttó 15K....
Az elvárásuk egy S1-es S2-es tablettel szemben az ipad, vagy galaxy tab XYZ szintű, csak sajnos meg sem közelíti semmilyen téren egyiket sem. Inkább fényévekre le van maradva tőle és akkor szépen fogalmaztam. -
papaló
újonc
válasz
üzenetére
köszönöm, de mit kezdjek egy kínai nyelvű, maláj és egyéb ázsiai adókkal telezsúfolt app-al!
én a magyar adókat kérdeztem, ezért írtam példának a Kossuth, Petőfi, Sírius, stb adókat a megjelölt lapról, mert ezeket szeretném online hallgatni. A kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a készülékkel egyáltalán lehet-e ezeket az adókat online hallgatni valós időben ?
üdv: papaló
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Horgász topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az elvárásuk egy S1-es S2-es tablettel szemben az ipad, vagy galaxy tab XYZ szintű, csak sajnos meg sem közelíti semmilyen téren egyiket sem. Inkább fényévekre le van maradva tőle és akkor szépen fogalmaztam.
, ma vettem