Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz xatos3 #151682 üzenetére
Az egyetlen dolog, ami miatt agyalok rajta, az a közel 40% kedvezmény, amivel hozzájutok. Persze, tetszik az autó, de az is igaz, hogy én is komolyabb futóműre, motorra vágyom, de ez majd akkor, ha megvan az önálló lakhatásom, és végeztem a tanulmányaimmal, vagy legalább olyan jövedelem áll emellett, ami ezt megengedi.
Viszont ha ez az ajánlat nem jött volna, nem vennék semmit sem, nem is agyalnék máson, a Megane-nal az otthonról való különköltözésem finish-éig nem akartam semmit kezdeni, mert bizton állítom, hogy még egyszer ennyi km belemegy bármiféle hiba nélkül, dízelpárán járva. Kényelmes, jó benne a zene, és bármikor elindulnék vele akár Moszkváig is, ha valaki azt mondaná, most kéne menni, hiába 13 éves, de azért egy Laguna mégis magasabb színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 6-Core AM5 Box
- Garanciás! Acer nitro 5 gamer laptop (i711800H/512 gb ssd/rtx4050 4 gb/16 gb ddr4)
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest