Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu
    félisten

Tegnap este maradtam a mellékküldetéseknél, néha azért csalóka az info. Félkoponyás assassinate küldetés végén olyan szépen futottam bele egy centurionba, mint annak a rendje. Ha előre tudom, hogy ez jön ellenem akkor kértem volna több salvage-et. De két darabot így is elhoztam belőle, mire éjfél után befejeztem már találkoztam mindenféle szépséggel, némelyikből már két darabom is van.
    Csak az utolsó küldetésnél szívtam meg, elfelejtettem menteni az elején és majdnem a fejemre dobta le az enemyt a bázisfoglalásnál: Jenner-Panther-Commando-Griffin... Első sorozat kapásból kiszedte a firestarter lábát... Egy katapultálás után még próbálkoztam, de mikor a BJ is elveszítette a karját inkább hagytam... Majd ma :D

Egyébként mennyi reputáció kell mire látom valami hasznát is? Vagy amíg nincsenek nehezebb küldetések ne is foglalkozzak vele? Van pár felesleges mechem, nem tudom megéri-e várni. Már ha nem értettem félre és az eladásra is vonatkozik a bónusz.

Azt jól látom, hogy a loading speed nem javult? :(

A koponyák száma a rendelkezésre álló információk alapján való küldetés-nehézség meghatározásról szól. Van, amikor messze nem fedi a megbízó információja a valós helyzetet - ilyenkor repül a kaki a ventillátorba...

Én is így jártam tegnap este, 3 koponya, nekem van egy Quickdraw (LRM-boat), Trebuchet (LRM-boat), egy Catapult K2 (2x PPC) és egy Dragon (AC/10 és két MedLas). Indul a küldetés, ellenfél egy Quickdraw, egy Catapult C1 (végre LRM boat, nyami-nyami, kell(ett volna)), egy Wolverine és egy Cicada. Nagy nehezen kilövöm a C1 mindkét lábát, lenyomom a Cicadat, majd szól, hogy jön az erősítés. Egy Black Knight (75 tonna), egy Thunderbolt (75 tonna) és két Quickdraw (60 tonna), úgy, hogy a Wolverine és a Quickdraw már a nyakamon van... :Y
    Hát nem lett szép vége, majd újra neki kell esnem a küldetésnek, és feltehetően a Dragon helyett majd viszek mást, vagy nem tudom, mert sajnos ripityára lőtték és a Desert biome miatt csak minden második közben tudott lőni mindkét PPC-vel. Így pedig nem kicsit, nagyon lettem laposra verve...

Egyébként mennyi reputáció kell mire látom valami hasznát is?

Pontosan nem tudom, dea következő opciók vannak:

Loathed: gyűlölnek, 90%-al kevesebbet fizetnek küldetésekért, és a bolygóikon nem tudsz vásárolni.
    Hated: utálnak, 50%-al kevesebbet fizetnek, és 50%-al többe kerül minden az adott frakció boltjaiban.
    Disliked: nem kedvelnek, 10%-al kevesebbet fizetnek küldetések után, és 20%-al drágább a boltjaikban minden.
    Indiferendt: semleges vagy, nincs se bünti, se bónusz.
    Liked: +5% bónusz a küldetések után
    Friendly: +10% bónusz a küldetéseknél és -5% engedmény a store-ból az adott frakció bolygóin
    Allied: +15% bónusz a küldetéseknél és -10% engedmény a store-ból az adott frakció bolygóin

Az Arano Restoration-al viszonylag hamar Allied-be kerülsz, szóval velük érdemes kezdeni a grindelést. :)

Ha más frakciókat grindelsz, akkor csinálj úgy küldetést, hogy a Price és a Salvage csíkot is visszább veszed - alattuk van egy harmadik, a Reputation, ha áron alul / kevesebb salvage-al csinálod meg, akkor plusz reput kapsz az adott frakcióval.

Új hozzászólás Aktív témák