Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Figyelj, ha az én 600 bfp körüli lapjaim árát visszaadták, amit előzőleg ostoba módon, "eladás címszóval" odaadtam egy tolvajnak, akkor ez is menni fog
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.