Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Akkor én is elmondom neked, hogy ezen a mapon bármikor kivédem a treespiritet, ha frost a társam, ha nature, csak egy épület kell a pakliba. Ez lehet mortar, soul splicer, de akár phase tower is. Egy dologra kell figyelni, az pedig pont az, amit hirooo-ék engedtek: ne fusson át egyik játékos sem a welljeink mögé (ezért kell a nature, vagy a frost társ: ensnaring, vagy glyph miatt). Ha nem tud átfutni senki, azt jelenti, hogy az egységeitek egyben vannak, ami pedig azt jelenti, hogy nyugodtan tudok nasty-zni, eruptolni, mert a damage, amit csinálok garantáltan 100%-ban hatásos lesz. Persze a laggolás a treespiritesnek kedvez, de könnyedén kivédhető.
Jah és én már onnan nem is figyeltem a meccset "szakmai szemmel", hogy a közép megvolt és 2 wellt vett az ellenfél csapat fejenként, mert azután szerintem csinálhattak volna csirkéék olyan bakikat, amilyeneket csak lehet, akkor sem bukták volna el a meccset.
(#21761) gergomester: A treespirit egy nagyon hatásos egység. Nature vagy fire t1 ellen 1v1-ben (shadow ellen 2 dolog miatt hatástalan: 1.: ha jól mikrózik, könnyedén beüti noxok + 1 forsaken + a kezdő dread segítségével, 2.: akinek ez annyira nem megy, annak instant t2 + 1 darkelf + phoenix is megoldja, frosttal pedig a fent említett módon fogható). 2v2-ben egy kicsit komplikáltabb a dolog, de a nature ott az esetek nagy többségében ha nem jut powerelőnyhöz valamilyen baki folytán, akkor csak supportra, esetleg 1-2 treespiritre lesz powerje, amiből a túloldalon pedig tuti jön a válasz a t2-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- HP notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest