Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen, szerintem is, sajnos
És a helyek számának növelése valamelyest javítana a helyzeten, mert akkor már tényleg számítana mit hozol le counternek egy lapra válaszul. Most nincs sok választásod.Engem ami a legjobban zavar, hogy kihoztak sok új lapot, de a balance-ra nem figyeltek sajnos. Pont ezért vannak op összeállítások. Nem akarok kiemelni egy színt sem, mert szerintem mindenhol ez a helyzet. Egyszerűen a pénzre utaztak és nem figyeltek a balance-ra. Arra mentek, hogy minél erősebb lapokat hozzanak ki és sokan vegyék. Majd úgyis nerfelik. Aztán persze már nem nagyon akarnak hozzányúlni, mi meg szenvedünk és próbálunk újabb felállásokat összerakni, de mikor egy hasonló szintű ellenfélre találunk akinek op összeállítása van persze kiszívunk. Azt gondolom nem az egyes lapok az op lapok, hanem a deck összeállítás lehet az op. Az egyes lapok balanceolására odafigyeltek, de hogy deck összeállításban nem próbálták őket az tuti. Do-val, Reaverrel, Church-el, Grigorival, Silverrel sem lenne semmi gond, ha a mellettük lévő lapok nem tennék annyira erőssé őket.
Talán az lett volna jó megoldás, hogy ne lettek volna dual orbok. Ha sadót választasz ne tehess bele más színből és fordítva. Viszont ebben az esetben sokkal több lap kell, hogy a változatosságot megőrizzük... még mindig nem tom... vagy fölöslegesen koptatom az újam?

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
az segítene ha folyamatosan nerfelnék és buffolnák az aktuális lapkészletet pl 2 hónaponta mindig szezonálisan lenne megcsinálva és mindig más-más lenne így a core lap.
mindig más-témára építenék és jönne velük 2 új pvp map és 1-1 új lap mindenhova.így a játék egyszerűen nulla.
gyak kihalt belőle az a + ami ugye feldobná -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Te mikor szoktál ingame lenni?
Már lassan 2 hónapja hogy befektettem nálad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És a helyek számának növelése valamelyest javítana a helyzeten, mert akkor már tényleg számítana mit hozol le counternek egy lapra válaszul. Most nincs sok választásod.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)