Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Gyuri én nem létom majd meg, mert én is használtam amit mondasz előbb mint te
Megmondhatja OnSeT, smokegyuri is. Tudom mit lehet vele csinálni és mik a korlátai. Egy szóval sem mondtam, hogy silverwinddel a vigilt vagy churchöt támadom. Másik 3 bázist támadok. Ahova le kell hoznia countereket. Amivel power hátrányba kerül elég rendesen. Én vigil miatt bukok 1 bázist te 3 helyen kapsz támadást egyszerre és bukod 3 bázisodat. Aztán ne gyere azzal, hogy hát azt könnyen visszavered, met silver-re nem igazán van counter azonos áron. Nem vagyok noob hogy nekimegyek 3 silverrel 1 churchnek a többi welleket és bázisod támadom ahol nem áll church
A vigiles támadásod meg fogom addig bp-vel. Emlékszel 40 powerem maradt hozzád képest
az aurás ötletedet meg nem tom hogy érted
Aurával kinyírom a vigilt, erre te leteszel barriert és churchöt? Mert azt elsöpröm 1 soulshatterral 150-ből. A tiéd ugye 120, ha bevéded barriert le is hagysz engem.Persze ezek amik gyorsan eszembe jutottak. Linekiller nem véletlen választotta a silverwindet, azért azon gondolkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megmondhatja OnSeT, smokegyuri is. Tudom mit lehet vele csinálni és mik a korlátai. Egy szóval sem mondtam, hogy silverwinddel a vigilt vagy churchöt támadom. Másik 3 bázist támadok. Ahova le kell hoznia countereket. Amivel power hátrányba kerül elég rendesen. Én vigil miatt bukok 1 bázist te 3 helyen kapsz támadást egyszerre és bukod 3 bázisodat. Aztán ne gyere azzal, hogy hát azt könnyen visszavered, met silver-re nem igazán van counter azonos áron. Nem vagyok noob hogy nekimegyek 3 silverrel 1 churchnek a többi welleket és bázisod támadom ahol nem áll church