- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22
üzenetére
soulhuntert használtam anno, még a nerfje előtt. kemény volt

de annak már egy éve, még tavaly nyáron eladtam őket ( 2volt) mert ara számítottam hogy szeptemberben jön az amii.
az sem volt nyerő döntés
zotya frissebb tapasztalatokkal rendelkezik.

de asszem még van más ph-s is aki azzal tolta nemrég.sorceressel a mortar nerf előtt futottunk össze 2v2ben
fyren mortar+sorceress bázistól bázisig lőtt el középen
ha jól emlékszem azt a kört veled mentem phanze.

-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22
üzenetére
béta szeró és amii megjelenés se lesz ma

egyik se lenne logikus lépés.
mivel kiadták az amii fantomot, s így bizonyossá vált hogy a hiányzó két dual orb is az amii editionnal jön ( nature/ shadow már biztos, fire frostot meg merem remélni ^^ )szvsz tuti lesznek még a hiányzó két dual orb lapjait tartalmazó sneak peack deckek az ami release előtt.

-
hajsza
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Készítened kell 3 e-mail account-ot és amikor beregisztrálsz a Battleforge-ba, akkor megadod a fő account-od nevét, mint aki ajánlotta neked a játékot (talán referral a mező neve). Utána a 3 új account-ot fel kell vinni a 4. szintig, majd valakit megkérni, hogy mindegyikkel játszon egy-egy kétszemélyes meccset. Ez lehet akár 1. szintű random PvE is, ami rövid idő alatt végigvihető.
-
Zotya21
senior tag
válasz
zoli.22
üzenetére
az a jószág Amiiiii edésön-ös
és azokból még csak egyfajta van

Pampooooo
azt meg feljebb már ketten is leirtuk

de mégeccer akor ő az egyetlen xl egység 2 orbon és erős és letud hozni 4 skeleton warriort és ésésésés jó is XD

ééssésésss ha ügyesen támogatod akor megéri igen
-
fantom922
aktív tag
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
elég sok paklihoz megvan majdnem minden lapod (pl. pure fire, fire/nature, pure shadow), de mivel a shadow/nature-t mondtad, gondolom leginkább azt szeretnéd, úgyhogy lássuk én mit raknék össze(a zárojelben lévők, amiket érdemes volna sztem beszerezned):
t1: shadow kezdést választottam, de akár nature is lehet, viszont akkor érdemes kék draydot venned
dread
forsaken
nox
phase
nasty
(life weaving)
(motivate)
((nightguard)nem feltétlen kell, de én szeretem)t2:
darkelf
crawler
phoenix (bár én nem vagyok a híve a nerf óta)
surge
roots
hurricane
oink
burrower
unholy power
(AoC)t3:
ashbone
soulshatterén ezzel mennék, persze ízlés szerint bőségesen módosítható ... nem éjfélkor kéne ezt összeírnom igazából, csak semmi kedvem tanulni XD
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Én is inkább itt tudnék segíteni... de a te embered szerintem OnSeT lesz. A weboldalán voltál már? bfkartyak.fw.hu A deckek amiket javasol lehet régiek ebben majd ő nyilatkozik. Játékon belül mindnki a sajátjaival van elfoglalva, próbálgatja, üzletel... szerintem itt a legegyszerűbb. Képbe mentsd le simán print screen és linkeld ide. Itt nagyon sok magyar hozzá tud szólni azért előnyös. (pl. ha natur akkor smokegyuri, ha fire OnSeT, ha sadó/frost linekiller stb.)
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Szívesen segítek, de most még csak nem is tudok belépni, nem hogy valami tartalmasat alakítani játékon belül (még 3 hónapig külföldön vagyok, de már jó rég lett utoljára szóba hozva, gondolom addig nem olvastál vissza), szóval én leginkább egy leírt lista alapján tudnék legtöbbet segíteni, vagy valami külső tárolóra feltöltve. Ha esetleg túl sok van, és nem akarod a fórumra írni, akkor akár pm-be is küldheted. Vagy maradnak a többiek, én meg majd max a már kész deck(ek)hez teszem hozzá a véleményem ^^
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Persze segítünk
viszont, ha a lapjaidból kéne deck összeállítás fel kéne tenned milyen lapjaid vannak és milyen színekből szeretnél decket. Kezdetnek Sadó vagy Fire lapokat ajánlanám T1-re eleinte. Naturral és frosttal nehezebb PvP-be, de ha ügyes vagy azzal is lehet sikereket elérni. (én és Gyuriba ződ rangú párost vertünk ugy hogy én frost voltam ami nekem nem full chargeos
) PvE-be tökre mindegy
egészen expert mapig. Csak kell minden szintre pár egység.Oké kiszállok, megismételtem amit Sousuke mondott csak bonyolultabban, most látom...

-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Szia! Elvileg csak a hivatalos honlapról való vásárlás a legális. Vigyázz, mert visszakövetnek és baj van. Sokan vesztették már el a 3. uppokat e miatt + az aranyat + tokeneket... Ja és persze a bfp-ket is.
1x elején én is vettem az egyik nem hivatalos honlapról és megtaláltak. Szerencsére elköltöttem addigra így 40 bfp-t tiltottak le 3000 helyett
Ebben az időben még csak a bfp-t vették el uppot nem, ez volt a másik mákom. Ma már nem így van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezalatt csökkent az ára 1000 bfp-t kb ( volt 4 enlightem, gondolhatod .... )