Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Én a Battlefield 4-el játszok, de ugye közös az indítómenü...
Tegnap a négynek az egyik DLC pályáján kifagyott a játék és gép újraindítása után már nem a szokásos menü jött be amikor indítani akartam a játékot, hanem a battlelog honlapja, ahol elvileg van lehetőség elindítani a játékot, sőt még azt is írja, hogy csatlakoztam, de gyakorlatilag igazából be se lép a játékba.
Kérdezném, mivel közös az indítómenü... nektek akik 5-tel játszotok is lett valami új belépési felület tegnap estétől?
Ha nem, akkor másnak is volt-e ilyen problémája?
Hogyan lehetne ezt megoldani? Próbáltam már a "javítást", de hibával végződött, utánna próbáltam a teljes újratelepítést, de most is az indításnál a Battlelog jön be és onnan nem sikerül elindítani.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
A firestorm mód az meg lett szüntetve?
-
gabor7th
addikt
Egy csomó már elkészült fegyver és felszerelés nem fog kijönni a játékhoz valószínű:
-
gabor7th
addikt
válasz protegum #20446 üzenetére
Nem, a Battlefield 5 nyitónál pont az volt a lényeg, hogy mindegy mi van, ott lesznek, de aztán a Call of Duty trailere kiverte ellenkező irányba a biztosítékot, ahol sejtetik, hogy egy közel-keleti nőt megölnek benne és ezzel új trend születet, nőt nem lőhetnek le trailerben. Gyorsan változnak a dolgok, tegnap még reprezentáció kell, ma már azért sírnak, hogy megkapták.
-
gabor7th
addikt
válasz FollowTheORI #20433 üzenetére
Ami a trailerbe van az nem így néz ki.
-
gabor7th
addikt
válasz lofagi #20323 üzenetére
Hát engem csak nagyon kicsit mozgatott meg de majd ránézek.
Az is érdekes, hogy amikor megjelent a Battlefield 5 volt mindenütt mindenféle furcsaság volt a trailerbe, mindenütt nők, meg kisebbségiek voltak, aztán megjelent a Call of Duty trailere és ott meg már azon akadtak ki, hogy... a nők... meghalhatnak. Így a legújabb trend, hogy megint nincsenek nők meg kisebbségiek.
Amúgy meg nem tudom mi az aminek neki megy a gép és hasonlít a V-1-re, mert a németek majdnem biztos vagyok azt nem adták a japánoknak.
-
gabor7th
addikt
válasz #92540160 #12996 üzenetére
"Pénzgyűjtés folyik mindenhol. Eddig is, mindig is profitorientált volt a világ, de mostanában nagyon felgyorsult. A brandeket hagyják veszni, leépülni, mert rövidtávon gondolkodnak a befektetők. Jobb nekik kifacsarni egy céget, aztán új befektetés után nézni, amit szintén kifacsarnak, és így tovább."
Egyesek épp ellenkezőleg értékelik. A cég SJW-oknak akart megfelelni, nem pedig a nagyközönségnek akik ténylegesen megveszik a termékét. Bár szerintem nyilván egyszerre akarta mindkettőt.
-
gabor7th
addikt
Pár pénzügyi adat, hogyan hatott a Battlefield 5...
"Getting "WOKE" Costs EA The WORST Stock Collapse in 20 years"
"Battlefield 5 did not meet EA's sales expectations"
"It's contributed to one of the biggest drops in stock price in over a decade."
"EA stock is facing its worst drop in more than a decade, with CEO Andrew Wilson warning that the "significant challenges" it faced during the third fiscal quarter would carry on through the fourth. This is in part due to Battlefield 5's performance, which sold a million fewer copies than EA had anticipated. "
"By Tuesday, the company's stock had declined by around 18 percent. As MarketWatch notes, it's the most significant decline of the millennium for EA, and brings it close to its largest ever decline, which was on December 17, 1999. It dropped by 25.5 percent. At the time of writing, it's started to rise slightly, fluctuating between 15 to 17 percent. "
Szóval nagyon nem jött be pénzügyileg és az utóbbi 20 év legnagyobb zuhanását okozta a részvényárakban.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Itt egy videó ami tartalmaz Battlefielddel kapcsolatban is adatokat:
https://www.youtube.com/watch?v=8xUAfJVzuRY
Azt várták tőle, hogy a 3. legnagyobb példányszámban eladott játék legyen, ehelyet... 14. helyen végzett. Az elmúllt tíz év legrosszabb számai, a Hardline is megelőzi. A Battlefieldről a videó második felében van szó.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
200 probléma a Battlefield 5-tel:
https://www.youtube.com/watch?v=sZYuzoVIlr4
-
gabor7th
addikt
válasz warcat #11758 üzenetére
Így pontosabb lehet akkor ahogy írod, én abból, hogy azt mondta konzolon a többség még mindig "fizikálisan" veszi meg a játékot gondoltam ezt.
Amúgy ami viszont legjobban meglepett, hogy a Windows PC-n csak 3% eladás volt... Én a Battlefield-re mindig inkább PC-s játékra gondoltam, hisz pl. a csúcs grafika ott jön ki, szóval ez nem tudom mennyire új trend, de nem gondoltam volna.
-
gabor7th
addikt
válasz Fitzgerald #11749 üzenetére
Igazán elárulhatnák már nem csak a részleteket, hogy láthassuk a teljes képet.
-
gabor7th
addikt
Na, akiket érdekel, mennyire teljesített jól az eladásoknál a Battlefield 5, itt vannak számok a videóban...
Rosszabbul mint a Hardline és konkrétabban 1,4 millió eladás történt, ami nagyon alacsony. Összehasonlítás képpen a Battlefield 3 ugyanennyi idő alatt 4,68 millió eladásnál járt.
https://www.youtube.com/watch?v=c5pG6DWLK7o
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Közvetlen link a csajszi videójához:
https://www.instagram.com/p/BrQSkZulKDw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
-
gabor7th
addikt
Már megint mellényúltak... A Battlefield 5 promóciós videóját Instragramm stárokkal nem igazán értékelik a gamerek:
Az első videó még nincs fent Youtube-on görgessetek le, hogy lássátok, hogy a csajszi, hogy mutatja be hogyan játszik és éleszt újra egy kacsát...
https://boundingintocomics.com/2018/12/13/ea-dice-blames-battlefield-v-difficulty-for-players-not-playing-the-game/
Ez meg itt van a Youtube-on már:
https://www.youtube.com/watch?v=Wc9sGEblYPY
-
gabor7th
addikt
Nyáron bemutatták a Battlfildet és sokan útálták a trailert. Azóta az EA elvesztette a részvényei értékének felét körülbelül. Itt egy elemzés, hogy bár ebben a Battlefield nagy szerepet játszik mi még a gond.
-
gabor7th
addikt
válasz Aventador91 #10559 üzenetére
Ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy több célra is lőhetnek és beszorult egy kicsit a pálya, akkor lehet értelme.
-
gabor7th
addikt
válasz CptAdamica #10558 üzenetére
Igazából nem tudom, csak egy tipp volt. Egy ideje már elvárnák tőlük a játékosok, mégse lett belőle még semmi.
-
gabor7th
addikt
válasz CptAdamica #10548 üzenetére
Gondolom elég csúnyán nézhet ki... ha reálisan van megcsinálva, a katona beakadhatna mindféle dologba, ha pedig nem, akkor hogy néz ki, hogy átvonszoljuk egy sziklán ami az útjában van...
-
gabor7th
addikt
válasz CptAdamica #10542 üzenetére
Hát igen, a második részben még mondhatták, hogy van golyóállód, de a második világháborúban még nem volt semmi ilyesmi. Az arányok is rosszak.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
válasz FollowTheORI #10527 üzenetére
Igen meg a régi BF-ben volt mondjuk golyóálló mellényed cserébe lassabb lettél. Nekem ez jobban tetszik, ez nem Call of Duty, hogy egy halál után tíz másodperccel máris újra a csatatér kellős közepén vagyok olyan kicsi a pálya.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Nektek hogy tetszik az új TTK?
https://www.youtube.com/watch?v=opIe01Rl2iM
-
-
gabor7th
addikt
válasz Gery9112 #9998 üzenetére
Talán azért, mert az eddigi lootboxok olyan játékoknál voltak amik free-to-playek, a Battlefront 2-t pedig rendesen kifizetted teljes áron és még ráadásul jön hozzá a lootbox nem csak skinekkel. A kettő már túl sok.
-
gabor7th
addikt
A tankok abban az időben nem robbanó tölteteket löttek egymásra, hanem kinetikus erő hatott csak. Illetve hát volt gyújtólövedék, de tank-tank ellen talán csak a háború vége-fele jelent meg tank romboló bomba lövedék, bár ezt mások talán sokkal pontosabban tudják.
-
gabor7th
addikt
válasz Neoteric #9631 üzenetére
Így van, ez megint a lojális fanokkal kicseszés, hogy ők dubla áron veszik meg. Meg a "veteránoknak", azoknak akik megvették a korábban a BF1-et, vagy a Hardline-t pár nappal később fele áron adják miközben nyilván ők azok legnagyobb eséllyel akik megvették korábban teljese áron.
http://www.ggsgamer.com/2018/12/06/battlefield-5-now-reduced-to-50-off-for-veteran-players/
Meg az is durva, hogy valósággal ünneplik a bukást:
https://www.youtube.com/watch?v=yPIoC5eMtBc
-
gabor7th
addikt
EA HELP ingyen osztogat tömegesen kódokat.
Pl.:Hey there, the code here: CGGY-N3J9-K6E9-DHP4-456P will give you access to all Origin Access games as well as BFV. If you have any friends that you want to squad up with tell them to hit us up the same way and we will hook them up too. Enjoy the game! -Harvey
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz FollowTheORI #8790 üzenetére
Külföldiek közül sokan elvből utasítják el, hogy megvegyék, tehát olcsóbban se fogják megvenni sokan.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz Aventador91 #8771 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=VdH_m5nYvBY
-
gabor7th
addikt
válasz #08205824 #8699 üzenetére
Annyi a baj vele, hogy az ember elképzeli mit akar, aztán lehet csak tizedszerre jön össze és ez frusztráló. Amúgy persze neked is igazad van, szerintem ezért is kéne gépi ellenség és barát mód is mint volt a BF2-ben még, mert akkor a kiszámíthatatlan, idegesítő csapattársak és ellenségek nem tesznek keresztbe mindig az elképzeléseknek.
-
gabor7th
addikt
válasz gyuribácsi88 #8619 üzenetére
Ezért is örülnék annak, hogy ahogy a BF2-ben még volt, megint legyen gépi mód, gépi baráti egységekkel, vagy valami hibrid megoldás is jöhetne.
-
gabor7th
addikt
válasz IntelKiller7 #8613 üzenetére
Ez Magyarország.
-
gabor7th
addikt
válasz CptAdamica #8598 üzenetére
Már sokszor kifejtették, hogy nem ez a baj és hogy mennyi női karaktert nagyon is szeretnek pl. Tomb Raidert; és a COD már le lett győzve úgymond, pont a Battlefield 1 vagyis az elöző rész túl tudott tenni rajta.
https://www.youtube.com/watch?v=06hk4EAUAsA
-
gabor7th
addikt
válasz Fitzgerald #8579 üzenetére
Nem teljesen halott a Mass Effect:
http://www.origo.hu/techbazis/20181108-mass-effect-5-bioware.html
-
gabor7th
addikt
válasz Fitzgerald #8575 üzenetére
Amúgy is egy félkész termékért miért is gondolják, hogy teljes árat kérhetnek.
-
gabor7th
addikt
válasz Fitzgerald #8575 üzenetére
A CoD egy hónappal a megjelenése után sokkal jobban teljesített, mint a Battlefiled 5 a premier héten.
https://www.youtube.com/watch?v=T43nNG63yUE
-
gabor7th
addikt
Ekkora kedvezményt adni azért túlzás bármilyen rosszak is a számok.
-
gabor7th
addikt
válasz IntelKiller7 #8568 üzenetére
Nagy a baj, ezúttal a játékosok nem csak igérték, hogy nem nézik el azt, ahogy bántak velük meg a játékkal.
Egy hetes a játék, de máris 50% kedvezménnyel adják és 63%-kal kevesebb fogyott belőle Nagy-Británniába mint a Battlefield 1-ből ugyanennyi idő alatt a "fizikai" eladásokat tekintve.
https://www.gamespot.com/articles/battlefield-5-is-on-sale-for-30-xbox-one-ps4/1100-6463482/
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Nagyon-nagyon rosszak az eladási számok.
https://www.youtube.com/watch?v=UUlAt8MAEu8
-
gabor7th
addikt
válasz Dilikutya #6787 üzenetére
"egy Tigrisnek átlagosan 4 találat kellett, egy Sherman-mek 1,5 és már lángolt is. Értem, hogy videójáték, de a realitás néha nem olyan bántó."
A Tigris sokkal erősebb volt a valóságban mint a Sherman, tehát ha több találat kell a Tigrisnek az oké.
" Játékban ez se működött még soha,"
Mármint a Battlefieldbe (bár a 2-ben szerintem igen), mert a CoH-ban remekül működik.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Hibák és vicces jelenetek. Némelyik elég durva.
-
gabor7th
addikt
válasz Aventador91 #6421 üzenetére
Vigyázz bannolni fognak, hogy csalsz.( Mindegy, hogy igazából nem.)
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz Bestspiler7 #6255 üzenetére
Ennyi... már a végére értél egy nap után?
-
gabor7th
addikt
válasz Fitzgerald #6152 üzenetére
Érződik az "izgatottsága". Mondania nem szabad nyiltan de nyilván nem jön be neki... Az a zöld rétes pálya meg nem is szép.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz FollowTheORI #5584 üzenetére
Nekem se hiányzik egyáltalán.
-
gabor7th
addikt
válasz #07746304 #5585 üzenetére
Még sohase csináltam ilyet, ennek mi a szabálya és hol lehet megcsinálni? Minden játékra él, azokra is amik több évesek? Mármint, hogy vételt vissza lehet mondani, mégha nem is pre-order kategória.
Amúgy megértelek, elég sunyi ilyen sokára elárulni, hogy még fél évet várnod kell amíg megkapod amivel behájpolnak.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Jackfrags videójátból egyből láthatod, ahogy a sielős pályán egy még tinédzser lány úgy átrambozik az ellenőrző ponton mintha nem lenne ellenség. Ez gáz.
https://www.youtube.com/watch?v=HtwFf2g8Eug
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Na láttam, hogy ekézik a youtubeerek a mesterséges intelligenciáját a játéknak. Bf2-ben elég jó volt az AI. Ha fejlesztették volna mára milyen lehetne... Amúgyis ma már minden hír a mesterséges intelligenciáról szól berakhatnának egy normális AI ellenség módot. Nemcsak a kampányba.
-
gabor7th
addikt
válasz Neoteric #5441 üzenetére
Csakhát... a győztesek most magukra támadnak? Akik legyőzték Hitlert igazából, el lettek tüntetve és helyettük totál fikciós karakterek vannak, pl. ázsiai nő mint brit mesterlövész. (Ez lenne a totál pontos történelmi ábrázolás?)
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz NewHope88 #5448 üzenetére
Ez az egész Nyugatot most teljesen átitatja és kezd az embereknek elegük lenni. Egyáltalán nem annyi a baj, hogy nők vagy feketék vannak a játékokban és ezt ezerszer már kikötötték és pl. hozták példának, hogy a Tomb Raidert is mennyi férfi szereti. Itt már a fehér férfi kizárása van mindenhonnan. A filmekből, játékokból történelemből.
Meg pl. olyan kedves dolgok vannak, hogy fehér férfi tőbbé ne magyarázzon semmit a BBC-nél, nem azért mert rasszisták akik ezt kérik, á nem, hanem mert senkit se érdekel, hogy mit magyaráz egy fehér férfi:"Stop white men explaining stuff, says BBC boss"
Most sokan kiakadnak, hogy a történelemből is kiírják őket.
Ugyanis azt állítják, hogy ez a legtörténelmi hűbb második világháborús játék, közben a felnőtteknek világos, hogy nem:
"Anime feminists defeat German elite soldiers. True war story"
"This is WWII from another reality!
Dice,where a you takes this drugs?"
Amúgy a kommentek nagy része legalábbis korábban nem ideges volt, hanem inkább nagyon poénos, én imádtam őket olvasni, és az emberek nem hisztisztek csak kijelentették egy poént elsütve, hogy akkor ezt szépen nem kérik. Hosszú ennek a története, mert pl. az egyik vezető műveletlennek nevezete azokat akiknek baja volt a robotkarú nővel a front közepén és ha nem tetszik nekik ne vegyék meg stb..
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz NewHope88 #5446 üzenetére
Tegnap még szorgosan törölgették a kommenteket, de mostmár úgy látom a kritikus kommentek kerültek előre; majd ha felkelnek újra lehet ezeket is letörlik.
pl.: "Hey,i want a ww2 game,not a game made by some idiots who needs to apply their political propaganda trying to convince some minorities who doesnt even play war games.
I havent seen any regular soldiers in the whole trailer...""Feminist vs waffen SS"
"For the first time in my life, I have ZERO interest in a Battlefield game. Way to absolutely obliterate a franchise and genre Dice."
"So a little lady has the capability to slam a full grown man's head into a table from the standing position? GTFO"
"Remember.... No white men"
Szóval továbbra is baj lesz az eladásokkal a marketingesek pedig a cenzurával törődnek inkább.
-
gabor7th
addikt
válasz Gery9112 #5434 üzenetére
Amúgy meg van ennek a pszichológiája. A németek csak akkor veszik meg, ha van egy német karakter aki átáll és így azt képzelhetik magukban, hogy ők is ilyen "jó németek" lennének nem tartanának a tömeggel, ha abban a korban éltek volna.
-
gabor7th
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=e4-zQ-JVv1Y&t=1s
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #5424 üzenetére
"Nyugodtan el lehet ezt képzelni úgy, hogy hogy is lehetett valójában."
Hát van egy olyan irányzat és elég népszerű, hogy nincs igazság és ha azt képzelem hogy valami így vagy úgy van, akkor ez így és úgy van függetlenül mindentől. Pl. a második világháború úgy történt ahogy elképzelem mint te is írod. Én nem követem ezt az irányzatot. Oké én ezt a "vitát" itt be is fejeztem.
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #5422 üzenetére
Minek is tanítanak történelmet, hisz akkor még nem is éltünk amikor azok a dolgok történtek.
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #5420 üzenetére
Voltak néger katonák is... de nők a harctér közepén mint katonák nem.
-
gabor7th
addikt
Wow, ezek szerint nők és barna bőrű emberek voltak a szövetséges hadsereg gerince. Most komolyan legyőzték Hitlert és az a hála, hogy az erről szóló játék trailerébőll kihagyják a "fehér férfit". A külföldi kommentek ilyesmik, bár live-ban törlik őket azonnal. Vajon ez hogy hat majd a játék nem túl erős eladási számaira...
-
gabor7th
addikt
A fejlesztőket átirányítják másik játékhoz inkább. Úgy tűnik kezdenek beletörődni a cégnél, hogy ez nem lesz egy siker.
https://www.youtube.com/watch?v=xNrfrNsAJK8
-
gabor7th
addikt
válasz Aventador91 #4900 üzenetére
4 euróért kipróbálhatom; már a demo is pénzbe kerül. A BF1 került nemrég 5 euróba. Szánalmas...
-
gabor7th
addikt
válasz X Factor #4824 üzenetére
"nem találkoztam rocket jumpoló robot karú nőkkel"
Ez mondjuk azért lehet, mert nem nagyon akarnak vele játszani. Többfelé olvastam kommentekben, hogy a női hangok a játék során nagyon zavaróak tudnak lenni... Meg van egy " én nem élesztem fel a női karaktereket" kampány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield V
- Telekom mobilszolgáltatások